Izbor uredništvaVijesti

“Mi smo ljudski zamorci”: alarmantne stope stradanja za mRNA cjepiva

F. William Enghdal, lipanj 29, 2021

Kako se u Europi i SAD-u pojavljuju službeni vladini podaci o alarmantnom broju smrtnih slučajeva i trajne paralize, kao i drugim ozbiljnim nuspojavama od eksperimentalnih mRNA cjepiva (o čemu smo pisali i ovdje), postaje jasno da se u eksperimentu od nas traži da budemo zamorci to bi moglo promijeniti strukturu ljudskog gena i još gore. Iako glavni mediji ignoriraju alarmantne podatke, uključujući smrt nebrojenih zdravih mladih žrtava, politiku cjepiva protiv korone promiču Washington i Bruxelles, zajedno sa SZO i Kartelom protiv cjepiva, sa svim suosjećanjem mafijaške “ponude koju ne možete odbiti”.

Alarmantno izvješće EMA-e.

Europska agencija za lijekove (EMA), agencija Europske unije (EU) zadužena za procjenu i nadzor medicinskih proizvoda, koristeći bazu podataka EudraVigilance koja prikuplja izvješća o sumnji na nuspojave lijekova, uključujući cjepiva, objavila je 8. svibnja to jedva opravdano spominjanje u glavnim medijima.

Do 8. svibnja 2021. zabilježili su 10.570 smrtnih slučajeva i 405.259 ozljeda nakon injekcija četiri eksperimentalna pucanja od  COVID-19 : COVID-COVID-19 mRNA MODERNA (CX-024414); CJEPIVO OD COVID-19 mRNA od PFIZER-BIONTECH-a; CJEPIVO OD COVID-19 ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19); i Johnson & Johnsonovo cjepivo Janssen COVID-19 (AD26.COV2.S).

Detaljna analiza svakog cjepiva daje sljedeće:

Genetski uređeno cjepivo Pfizer-BioNTech mRNA rezultiralo je najvećim smrtnim ishodima – 5368 smrtnih slučajeva i 170,528 ozljeda ili gotovo 50% od ukupnog broja za sve četiri.

Moderna mRNA cjepivo bilo je drugo s 2.865 smrtnih slučajeva i 22.985 ozlijeđenih. Odnosno, jedina dva eksperimentalna cjepiva mRNA kojima se manipulira genom, Pfizer-BioNTech i Moderna, iznosila su 8.233 smrtnih slučajeva od ukupno registriranih 10.570 smrtnih slučajeva. To je 78% svih smrtnih slučajeva od četiri cjepiva koja se trenutno koriste u EU.

A među ozbiljnim nuspojavama ili ozljedama koje je zabilježila EMA, za dva mRNA cjepiva na koja smo se usredotočili u ovom članku, za Pfizerovo “eksperimentalno” cjepivo, većina prijavljenih ozljeda uključuje poremećaje krvi i limfnog sustava, uključujući smrt; srčani poremećaji, uključujući smrt; poremećaji mišićno-koštanog sustava i vezivnog tkiva; respiratorni, torakalni i medijastinalni poremećaji te vaskularni poremećaji.

Za cjepivo Moderna mRNA, najteže ozljede ili uzroci smrti uključivali su poremećaje krvi i limfnog sustava; srčani poremećaji; poremećaji mišićno-koštanog sustava i vezivnog tkiva; poremećaji  središnjeg živčanog sustava. Imajte na umu da su ovo samo najozbiljnije ozljede povezane s ta dva genetski manipulirana cjepiva protiv mRNA. EMA također primjećuje da se vjeruje da se iz različitih razloga prijavljuje samo mali postotak stvarnih smrtnih slučajeva cjepiva ili ozbiljnih nuspojava, možda samo 1% do 10%. Službeno je više od 10 000 osoba umrlo nakon primanja cjepiva protiv koronavirusa od siječnja 2021. u EU. To je zastrašujući broj smrtnih slučajeva povezanih s cjepivima, čak i ako su istinske brojke daleko veće.

CDC također 

Čak i američki Centri za kontrolu bolesti (CDC), notorno politička i korumpirana agencija s profitnim vezama s proizvođačima cjepiva, u svom službenom sustavu izvještavanja o neželjenim događajima protiv cjepiva (VAERS) pokazuje ukupno 193 000 “štetnih događaja”, uključujući 4 057 smrtnih slučajeva, 2.475 trajnih invaliditeta, 25.603 posjeta hitnim službama i 11.572 hospitalizacije nakon injekcija COVID-19 između 14. prosinca 2020. i 14. svibnja 2021. To je uključivalo dva cjepiva protiv mRNA, Pfizer i Moderna, te daleko manje rašireno cjepivo J&J Janssen. Od prijavljenih smrtnih slučajeva, 38% se dogodilo kod ljudi koji su se razboljeli u roku od 48 sati nakon cijepljenja. Službeni broj smrtnih slučajeva povezanih s cjepivom u SAD-u veći je za samo 5 mjeseci od svih smrtnih slučajeva povezanih s cjepivom u posljednjih 20 godina zajedno. Ipak, najveći svjetski mediji i američka vlada gotovo su pokopali alarmantne činjenice .

Nekih 96% smrtnih rezultata bilo je od cjepiva Pfizer i Moderna, dvije varijante financirane i promovirane od strane Zaklade Gates i NIAID-a Tonyja Faucija s eksperimentalnom mRNA genetskom tehnologijom.

Dapače, dr. Tony Fauci, car cjepiva američke administracije Biden i njegov Centar za istraživanje cjepiva NIAID zajedno su dizajnirali Moderna mRNA cjepivo i Moderni i Pfizeru dali po 6 milijardi dolara za proizvodnju. To je također eklatantan sukob interesa jer Fauci i njegov NIAID smiju financijski imati koristi od svoje patentne zarade u cjepivu  prema znatiželjnom američkom zakonu . NIAID je razvio proteine ​​spiralnog virusa koronavirusa za razvoj mRNA cjepiva SARS-CoV-2 koristeći novac poreznih obveznika. Dali su ga licenci Moderni i Pfizeru.

“Nikad viđeno u prirodi …” 

U tragičnom smislu, iskustvo s reakcijama na dva dosad neviđena eksperimentalna cjepiva protiv mRNA od uvođenja u brzine bez presedana, kako ih je nazvala američka vlada, tek se sada počinje vidjeti u stvarnim pokusima na ljudskim zamorcima. Rijetki shvaćaju da se dva mRNA cjepiva koriste genetskim manipulacijama koje nikada prije nisu korištene kod ljudi. A pod okriljem hitnosti, zdravstvene vlasti SAD-a i EU-a odrekle su se normalnih pokusa na životinjama i nisu ni odobrile sigurnost, već su dale “odobrenje za hitnu upotrebu”. Štoviše, proizvođači cjepiva bili su 100% izuzeti od parnica zbog štete.

Široka javnost bila je uvjerena u sigurnost cjepiva kada su Pfizer i Moderna objavili izvješća o 94% i 95% “učinkovitosti” ovih cjepiva. NIAID-ov Fauci brzo ga je nazvao “izvanrednim” u studenom 2020, a Warp Speed ​​je isključen i pokrenut kao i cijena dionica Pfizera i Moderne.

Peter Doshi, suradnik urednika British Medical Journal-a, ukazao je na veliku manu u izvješćima od 90% u pogledu učinkovitosti cjepiva Moderna i Pfizer. Primijetio je da su postoci relativni u odnosu na odabranu malu zdravu mladu ispitnu skupinu, a ne apsolutni kao u stvarnom životu. U stvarnom životu želimo znati koliko je cjepivo učinkovito među velikom općom populacijom.

Doshi ukazuje na činjenicu da je Pfizer isključio preko 3400 “sumnjivih slučajeva COVID-19” koji nisu bili obuhvaćeni privremenom analizom. Štoviše, pojedinci “u ispitivanjima na Moderni i Pfizeru smatrani su pozitivnima na SARS-CoV-1- (azijski SARS virus iz 2003.) na početku, unatoč tome što je prethodna infekcija bila temelj za izuzeće”, napominje Doshi. Obje tvrtke odbile su objaviti svoje sirove podatke.

Pfizerovi interni znanstvenici radili su svoje testove. Ukratko, 95% je ono što tvrde Pfizer ili Moderna. Rečeno nam je: “Vjerujte nam.” Realnija procjena stvarne učinkovitosti dvaju cjepiva za širu javnost, koristeći podatke koje su proizvođači cjepiva dostavili FDA-i, pokazuje da je cjepivo Moderna u vrijeme privremene analize  pokazalo  apsolutno smanjenje rizika od tek 1,1%, dok je Pfizer apsolutni rizik smanjenja cjepiva iznosio je zanemarivih 0,7%. To je vrlo loše.

Peter Hotez, dekan Nacionalne škole za tropsku medicinu na Medicinskom fakultetu Baylor u Houstonu, kaže: „U idealnom slučaju želite da antivirusno cjepivo učini dvije stvari. . . prvo, smanjite vjerojatnost da ćete se teško razboljeti i otići u bolnicu, a drugo, spriječite infekciju i time prekinite prijenos bolesti. ” Kao što Doshi primjećuje, niti jedno ispitivanje nije „osmišljeno kako bi otkrilo smanjenje bilo kakvog ozbiljnog ishoda poput prijema u bolnicu, upotrebe intenzivne njege ili smrti. Niti se cjepiva proučavaju kako bi se utvrdilo mogu li prekinuti prijenos virusa. ” Glavni liječnik Moderne čak je priznao da, “Naše ispitivanje neće pokazati sprečavanje prijenosa.

Mogući učinci mRNA cjepiva

Pfizer maltretira narode da bi osigurao kolateral za tužbe

U velikoj novoj studiji upravo objavljenoj u Međunarodnom časopisu za teoriju, praksu i istraživanje cjepiva, dr. Stephanie Seneff, viša znanstvenica s MIT-ovog Laboratorija za računalne znanosti i umjetnu inteligenciju, i dr. Greg Nigh, specijalist za Naturopatsku onkologiju, detaljno analiziraju mogući putovi na kojima bi eksperimentalna mRNA cjepiva Pfizer i Moderna mogla uzrokovati takve štetne učinke kod cijepljenih. Prvo ističu kako su cjepiva koja su uređena genom Pfizer i Moderna vrlo nestabilna: „Oba se isporučuju ubrizgavanjem mišića i obojici je potrebno duboko zamrzavanje kako bi se RNA ne razgradila. To je zato što, za razliku od dvolančane DNA koja je vrlo stabilna, jednostruki RNA proizvodi mogu se oštetiti ili učiniti nemoćnima na toplim temperaturama i moraju biti izuzetno hladni da zadrže svoj potencijal djelotvornosti. ” Pfizer preporučuje minus 70 ′ Celzijusa.

Autori ističu da kako bi se spriječila razgradnja mRNA prije nego što bi mogla proizvesti protein, oba proizvođača cjepiva zamjenjuju metil-pseudouridin kako bi stabilizirali RNA protiv razgradnje, omogućavajući joj da preživi dovoljno dugo da proizvede odgovarajuće količine proteinskog antigena. Problem koji ističu je da, „Ovaj oblik mRNA isporučen u cjepivu nikada se ne vidi u prirodi, pa stoga ima potencijal za nepoznate posljedice … manipulacija životnim kodom može dovesti do potpuno neočekivanih negativnih učinaka, potencijalno dugoročnih ili  čak i trajno .

PEG ađuvanti i anafilaktički šok 

Iz različitih razloga kako bi se izbjeglo korištenje aluminijskih dodataka za pojačavanje odgovora na antitijela, oba mRNA cjepiva koriste polietilen glikol ili PEG kao pomoćno sredstvo. To ima posljedice. Autori ističu, „… oba mRNA cjepiva koja su trenutno postavljena protiv COVID-19 koriste nanočestice na bazi lipida kao dostavna sredstva. Teret mRNA smješten je unutar ljuske sastavljene od sintetičkih lipida i kolesterola, zajedno s PEG-om kako bi stabilizirao molekulu mRNA  protiv razgradnje . “

Dokazano je da PEG proizvodi anafilaktički šok ili ozbiljne alergene reakcije. U studijama prethodnih cjepiva koja nisu mRNA, reakcije anafilaktičkog šoka dogodile su se u 2 slučaja na milijun cijepljenja. Početnim praćenjem s mRNA cjepivima otkriveno je da se „anafilaksa dogodila brzinom od 247 na milijun cijepljenja. To je više od 21 puta više nego što je u početku izvijestio CDC. Druga izloženost injekciji vjerojatno će izazvati još veći broj anafilaktičkih reakcija. ” Jedno je istraživanje primijetilo: “PEG je visoko rizični ‘skriveni’ alergen, obično neslućen i može uzrokovati česte alergijske reakcije uslijed  nenamjerne ponovne izloženosti .” Među takve reakcije ubrajaju se kardiovaskularni kolaps opasan po život.

To je daleko od svih neprijavljenih rizika eksperimentalnih mRNA cjepiva protiv koronavirusa.

Poboljšanje ovisno o antitijelima 

Poboljšanje ovisno o antitijelima (ADE) imunološki je fenomen. Seneff i Nigh primjećuju da, „ADE je poseban slučaj onoga što se može dogoditi kada su u trenutku infekcije prisutne niske, neutralizirajuće razine … antitijela protiv virusa. Ta bi antitijela mogla biti prisutna zbog … prethodnog cijepljenja protiv virusa … “Autori sugeriraju da u slučaju cjepiva i protiv pfizera i od Moderne mRNA,” neutralizirajuća antitijela stvaraju imunološke komplekse s virusnim antigenima kako bi izazvali prekomjerno lučenje proupalnih citokina. i, u krajnjem slučaju, oluja citokina koja uzrokuje  široko rasprostranjeno lokalno oštećenje tkiva . “

Da budemo jasni, obično su citokini dio imunološkog odgovora tijela na infekciju. Ali njihovo iznenadno oslobađanje u velikim količinama, oluja citokina, može uzrokovati zaostajanje organa i smrt više sustavaNaš urođeni imunološki sustav prolazi kroz nekontrolirano i prekomjerno oslobađanje proupalnih signalnih molekula nazvanih citokini.

Autori dodaju da već postojeća “antitijela, inducirana prethodnim cijepljenjem, doprinose ozbiljnom plućnom oštećenju SARS-CoV u makaka …” Druga citirana studija pokazuje da je mnogo raznovrsniji raspon prethodnih izloženosti koronavirusima poput sezonske gripe iskusan starije osobe mogu ih predisponirati za ADE nakon izlaganja SARS-CoV-2. ” Ovo je moguće objašnjenje za visoku učestalost smrtnosti od cijepljenja nakon mRNA među starijim osobama.

Proizvođači cjepiva na pametan način negiraju toksičnost svojih mRNA cjepiva. Kao što Seneff i Nigh tvrde, “nije moguće razlikovati ADE manifestaciju bolesti od istinske virusne infekcije koja nije ADE.” No, oni daju važnu poantu: „U tom svjetlu važno je prepoznati da, kada se bolesti i smrtni slučajevi dogode nedugo nakon cijepljenja mRNA cjepivom, nikada se ne može definitivno utvrditi, čak ni uz potpunu istragu, da reakcija cjepiva nije bila neposredni uzrok . “

Autori navode brojne druge alarmantne točke, uključujući pojavu autoimunih bolesti poput celijakije, bolesti probavnog sustava koja oštećuje tanko crijevo i ometa apsorpciju hranjivih sastojaka iz hrane. Također Guillain-Barré-ov sindrom (GBS) koji uzrokuje progresivnu slabost mišića i paralizu. Uz to, imunološka trombocitopenija (ITP) u kojoj osoba ima neobično nisku razinu trombocita – stanica koje pomažu u zgrušavanju krvi – mogla bi se dogoditi nakon cijepljenja „migracijom imunoloških stanica koje nose teret mRNA nanočestica kroz limfni sustav u slezenu … ITP se u početku pojavljuje kao petehije ili purpura na koži i / ili kao krvarenje s površina sluznice. Postoji visok rizik od smrtnog ishoda zbog krvarenja i moždanog udara . “

Ovi primjeri ukazuju na činjenicu da ljudsku rasu doslovce izlažemo putem neprovjerenih eksperimentalnih genski uređenih mRNA cjepiva nesagledivim opasnostima koje na kraju mogu daleko premašiti svaki potencijalni rizik od štete od nečega što se naziva SARS-Cov-2. Daleko od toliko čuvene čudotvorne tvari koju su proglasili WHO, Gates, Fauci i drugi, cjepiva Pfizer, Moderna i druga moguća mRNA očito imaju potencijalno tragične, pa čak i katastrofalne nepredviđene posljedice. Nije ni čudo što neki kritičari vjeruju da je to prikriveno sredstvo za ljudsku eugeniku.

Izvor: globalresearch.ca

F. William Engdahl savjetnik je i predavač za strateške rizike, diplomirao je politiku na Sveučilištu Princeton i najprodavaniji je autor o nafti i geopolitici, ekskluzivno za internetski magazin  “New Eastern Outlook”  gdje je ovaj članak izvorno objavljen. 

F. William Engdahl znanstveni je suradnik Centra za istraživanje globalizacije.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button