Izbor uredništva

Trebaju li Capak i dr. Markotić dati ostavke nakon najnovijih znanstvenih izvještaja o…

Capak i dr. Markotić su LAGALI, moraju dati ostavke. Capak, dr. Markotić svi njihovi zamjenici HITNO moraju dati ostavke i napustiti Stožer i HZJ. Sada je to posve jasno.

Potpuno pogrešno savjetuju političare i onda se donose potpuno krive odluke, obmanjivali su i lagali kada su uvjeravali građane da je cjepivo učinkovito 96%.

Pročitajte nova znanstvena istraživanja: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8481107/

Uglavnom, znanstvenici kažu:

1️⃣ Isključivo oslanjanje na cijepljenje kao primarnu strategiju za ublažavanje COVID-19 i njegovih štetnih posljedica potrebno je preispitati, posebno uzimajući u obzir varijantu Delta (B.1.617.2) i vjerojatnost budućih varijanti. Uz povećanje stope cijepljenja možda će biti potrebno uvesti i druge farmakološke i nefarmakološke intervencije. Takva korekcija kursa, posebno s obzirom na narativ trenutačne epidemiološke politike, postaje najvažnija s novim znanstvenim dokazima o stvarnoj učinkovitosti cjepiva.

2️⃣ Na primjer, u izvješću objavljenom od Ministarstva zdravstva u Izraelu, učinkovitost 2 doze cjepiva BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) protiv sprječavanja infekcije COVID-19 iznosila je 39% što je znatno niže od deklarirane učinkovitost od 96%. Također se pokazuje da imunitet od cjepiva Pfizer-BioNTech možda nije jak kao imunitet stečen preboljenjem COVID-19. Također je zabilježen značajan pad imuniteta mRNA cjepiva 6 mjeseci nakon cijepljenja. Iako cijepljenje nudi zaštitu pojedincima od hospitalizacije i smrti, CDC je izvijestio o povećanju stope hospitalizacija i smrti 0,01 na 9% i 0 na 15,1% (između siječnja do svibnja 2021. godine) među potpuno cijepljenima.

3️⃣ Stigmatiziranje ljudi (gdje ih se tjera da se cijepe) može učiniti više štete nego koristi. Važno je napomenuti da se drugi nefarmakološki napori u prevenciji (npr. važnost osnovne zdravstvene higijene u pogledu održavanja sigurne udaljenosti ili pranja ruku, promicanja boljih, čestih i jeftinijih oblika testiranja) moraju obnoviti kako bi se postigla ravnoteža u učenju življenja s COVID-19 na isti način kako nastavljamo živjeti 100 godina s raznim sezonskim promjenama virusa gripe nakon pandemije 1918. godine kažu znanstvenici.

Capak i dr. Markotić kao i SVI njihovi savjetnici i zamjenici moraju ODMAH dati ostavke i napustiti svoje pozicije jer su iznosili laži i obmanjivali hrvatske građane!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button