Domovina

Teror nad djecom se ne oprašta!

Danas je krenula nastava. Želimo svoj djeci normalnu i uspješnu školsku godinu bez ovakvih “stručnjaka” i njihovih ideja.

Podsjećamo, mnoga istraživanja objavljena u vrlo uglednim časopisima dosta su jasno pokazala da maske djeci mogu jako štetiti, jer količina udahnutog ugljičnog dioksida može višestruko prelaziti maksimalno dopuštene količine. U svjetlu te spoznaje, eventualno nametanje obaveznog nošenja maski za djecu u školi (ili bilo kojim drugim situacijama) je etički jako dvojbeno i nedopustivo. Istraživanje možete pogledati ovdje.

Ne postoji dokaz da su maske efikasne u zaustavljanju infekcije. A, čak i da jesu, djeca su praktično imuna na COVID-19 (smrtonosnu bolest koja se neobično fokusira na starije ljude ).

Prošle godine je čak ministar Fuchs prijetio oduzimanjem djece roditeljima koji su odbili da im djeca nose maske u školama.

Nemojmo zaboraviti ljude koji su maltretirali našu djecu i smatrali ih izuzetno opasnima, vrećama virusa i ”bakoubojicama”.

Zaboraviti ne smijemo i nikada više dopustiti . Nadamo se da će nekada i odgovarati za teror koji su vršili nad djecom. Pravda je spora, ali dostižna.

Trajni zapis o tim ljudima nalazi se na stranici infodemija.org.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button