Izbor uredništva

ŠTO HRVATSKA MORA UČINITI DA IZ SADAŠNJE KRIZE POSTANE USPJEŠNA?

Biti glup čovjek, znači da znaš istinu, vidiš istinu a i dalje vjeruješ u laž!

Pa dobro je Njemačka filozofkinja Hannah Arendt jednom napisala” To stalno laganje i nema za cilj da narod povjeruje u laž, već je cilj da u ništa ne vjeruje. Takvom narodu nije oduzet kapacitet za akciju, već kapacitet da misli i sudi! S takvim narodom možete raditi što hoćete”!

Već dugo vremena da se uvidjeti koliko su Hrvati politički nezreo narod. Pojedine svjesnije i hrabrije osobe narodu ukazuju na kojekakve nečasne i kriminalne radnje a narod kao da je gluh i slijep.

U Hrvatskoj je na prošlim izborima 2020.g izlaznost bila samo 47% a ovi koji imaju sve poluge vlasti su dobili svega 17 % glasova svih birača!!! Sa 17 % oni vladaju Hrvatskom!

Hrvatski narod je nažalost zapušten, politički slabo osviješten i podsvjesno se dobrim dijelom oslanja na to da će se sve nekako riješiti i bez njih.

Narod koji ne shvaća svoju državnost i ne brine se o njoj na izborima, u opasnosti je da ostane bez nje. To je dobrim dijelom već učinjeno i taj novi kolonijalni status HR u EU Plenković je prozvao “modernim suverenitetom”.

Kroz povijest se događalo da pojedine osobe “božja sudbina” izdvoji od ostalih i budu “svjetionik” narodnim masama.

Svjedoci smo bili da je “povijesna sudbina” podarila Franju Tuđmana koji je bio na čelu pokreta kad se ostvarila tisućljetna želja hrvatskog naroda za svojom suverenom državom i dokazao je da je sve moguće kad te vodi domoljublje, vjera, ljubav.. Država je tu ali je totalno neuređena, devastirana i opljačkana i ovo nije Hrvatska o kojoj smo sanjali stotinama godina. Nažalost, ovo je upravo sve ono što nikada nije trebala biti. 

Treba je urediti da bude država i društvo s vladavinom prava. To ne mogu napraviti oni koji su je “unakazili”, trebaju nove osobe, nova energija, treba totalni “reset”.

Takvih ima i u Saboru, takvih ima i u drugim sferama društvenog i javnog života samo oni moraju biti prepoznati . 

Pogledajte odličan govor Karoline Vidović Krišto u Hrvatskom saboru:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button