DomovinaIzbor uredništva

Stipe Mlinarić Ćipe: ZAJEDNIŠTVO HDZ-a, SDP-a, MOŽEMO OKO PLAĆANJA AGRESORA

Stipe Mlinarić Ćipe jedan je od najpoznatijih branitelja Vukovara, pripadnik legendarnog Turbo voda s Trpinjske ceste. Odmah nakon pada Grada uhićen je i u srbijanskim logorima proveo je punih devet mjeseci.

Stipe Mlinarić je u ratu izgubio brata; agresori su ga ubili u vukovarskoj bolnici

Stipe Mlinarić Ćipe je u ratu izgubio brata; agresori su ga ubili u vukovarskoj bolnici

Njegovu kratku facebook objavu o sramotnom Zakonu o civilnim stradalnicima Domovinskog rata koji je danas izglasan u Hrvatskom saboru prenosimo u cijelosti:

Obistinilo se ono što sam govorio! Zakon o Civilnim žrtvama rata izglasalo je 107 zastupnika. Žalosno je tko sve sjedi u Hrvatskom saboru. Od danas smo jedina država na svijetu koja plaća agresore koji su uništavali i palili istu tu državu. Pa gdje mi to živimo?

”Ova žena je na padu grada Vukovara prokazivala hrvatske branitelje, moje suborce, koji su branili našu domovinu Hrvatsku. Sada mi recite je li ona civilna žrtva rata? Trebamo li mi sada nakon 30 godina ovakve civile plaćati samo da bi se održala trgovačko-srpska koalicija? Nažalost od danas ćemo ih plaćati jer je HDZ zajedno s lijevim strankama (SDP, MOŽEMO, Katarina Peović) donio Zakon kojim će ovakvi civili dobivati naknadu u visini oko 3400 kuna. ” navodi Stipo Mlinarić Ćipe u svojoj objavi na Facebooku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button