Domovina

SJEĆATE LI SE ONE: NE ŽELIMO VAŠU DJECU?

Kažu da slika govori više od tisuću riječi. Onda ova fotografija sa jučerašnje 22. Povorke ponosa u Zagrebu, a o kojoj smo danas već pisali govori sve. Gdje je sada pravobraniteljica za zaštitu djece?

Ova je slika obilježila jučerašnju transrodnu paradu. Djeca vrtićke i jasličke dobi, dovedena su na lice mjesta da ih se instrumentalizira, odnosno zapravo zlostavlja izlaganjem sadržaju i porukama neprimjerenim i neshvatljivim za veliku većinu odrasle populacije, a kamoli za njihovu dob. Transrodna osoba u haljini od kondoma, preko koje se vidi i spolni organ, nalazi se u nekakvoj interakciji s djecom, koju nitko od prisutnih u blizini ne pokušava zaštititi, jer u svijetu koji se jučer promovirao u Zagrebu, djecu se seksualizira i de facto zlostavlja od najranije dobi.

Na njoj se eksplicitno vidi hiperseksualizacija djece, a po nježnim gestama koje osoba obučena u kondome manifestira spram dvoje mališana možda se radi i o namamljivanju, što je kažnjivo djelo.

Sve do jučer bi pokazivanje spolovila maloj djeci, izazvalo automatsku, verbalnu i fizičku reakciju odraslih, pogotovo roditelja, nakon čega se obično zvala policija, koja bi takvu osobu privela i odvela u odgovarajuću ustanovu. Iako se zakoni i društvene norme, službeno nisu promijenile, to očito više nije praksa.

Roditelji koji su to učinili, daleko su opasniji i bolesniji od nesretne osobe u ”kondomskoj” haljini. Nema tu lijevo ili desno, konzervativno ili liberalno. Ako ovo prođe, onda smo postali društvo koje djecu izlaže eksponiranju spolovila, dakle zajednica u kojoj se djecu od najranije dobi seksualizira, uči transrodnosti i bespolnosti, znači država koja ide i prema tome da pedofiliju proglasi normalnom.

Povezani članci

Kompletna struka, od dječje pravobraniteljice, raznih službi, pa sve do policije, znaju da se ovo što vidimo na fotografiji, jednostavno ne smije događati i kako tu djecu treba zaštititi od roditelja koji su ih zbog vlastitih bolesnih ideja i pobuda doveli u taj položaj, ali nitko neće poduzeti ništa. Povlačeći se pred transrodnim totalitarizmom, Hrvatska je po pitanju ljudskih i dječjih prava, dotakla samo dno. Ovo je bolesno i jezivo.

Pravni okviri da se takve stvari ne događaju, svakako postoje, međutim, nitko se ne usudi provoditi zakone. Kako je transrodna osoba, koja nije niti u registru posvojitelja mogla posvojiti dijete, mimo redovite prakse i zakona, tako se sada djecu protivno svim zakonima i svemu normalnom, dovodi na druženje s transrodnom osobom oblijepljenom kondomima, koja svima pokazuje svoje spolovilo.

To je bila scena za brzinsko postupanje policije, uz istovremeno obavještavanje socijalne službe. Država i nacija koje dopuštaju da se djecu instrumentalizira, koristi u ovakve svrhe i zapravo javno zlostavlja, jednostavno moraju propasti.

Hiperseksualizacija djece je NEDOPUSTIVA, radilo se o LGBTQ sadržajima ili biblijskim ljubavnim pričama!

Ovo što vidite možemo zahvaliti isključivo dokumentu kojeg je kobajagi demokršćanska stranka uvela u Hrvatsku, a zove se Istanbulska konvencija.

Ako želimo zaštiti našu djecu, vrijeme je za odgovor.

Izvor:Marin Vlahović/Herman Vukušić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button