Domovina

SINDIKAT POLICIJE SE OBRUŠIO NA STOŽER, COVID-POTVRDE I “PRISILNO CIJEPLJENJE”

SINDIKAT POLICIJE SE OBRUŠIO NA STOŽER, COVID-POTVRDE I “PRISILNO CIJEPLJENJE”? “Zdravstveno i medicinsko tretiranje” 😲

PRENOSIMO CIJELI FB POST SINDIKATA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA!

“Kako smo svjedoci naprasnog uvođenja obveznog testiranja samo jedne skupine djelatnika MUP-a smatramo da se ovim činom krše temeljna ljudska i ustavom zagarantirana prava čovjeka na samostalno odlučivanje vezano za njegovo zdravstveno i medicinsko tretiranje.

Sindikat: Ljude se prisilno tjera da prihvate imunizaciju

Naime, cijepljenje, a samim time niti covid potvrde nisu 100% jamstvo sprečavanja zaraze, što uostalom pokazuje i iskustvo brojnih drugih zemalja koje su daleko procjepljenije od Hrvatske, a zaraza bukti unatoč covid potvrdama i dokazano ih mogu širiti čak i potpuno imunizirane osobe.

Samim time covid potvrde gube svoj smisao, osim da prave segregaciju određene skupine zdravih ljudi i prisilno ih tjera da prihvate imunizaciju koja je u Hrvatskoj još uvijek dobrovoljna i prepuštena samostalnoj odluci svakog pojedinca sukladno njegovom osobnom stavu i mišljenju.

Isto tako želimo napomenuti kako je testiranje zdravih osoba uzaludno i nepotrebno bacanje javnog novca kad smo svjedoci da sustav MUP-a nije niti do sada bio ni u jednom trenutku ugrožen, iako su policijski službenici od samog početka ove pandemije na prvoj crti te rade izloženi svim vremenskim uvjetima na terenu i postupaju prema svim građanima ne praveći razliku među istima jesu li cijepljeni, preboljeli ili imaju neke druge zdravstvene probleme, pružajući zakonom i ustavom određene procedure i postupke.

“Na mala vrata se gura indirektni poziv za prisilno cijepljenje”

Ovim činom i izjavom članova stožera o prekidanju prihvaćanja testiranja, kao uvjeta za ostvarivanje osnovnih ljudskih prava u koje spada i pravo na rad, s 4. 1. 2022. godine, na mala vrata gura se indirektni poziv na prisilno cijepljenje i segregacija dijela djelatnika MUP-a koji iz bilo kojeg razloga ne mogu ili ne žele primiti ovo cijepivo.”

Njihovo obraćanje javnosti nije prošlo neopaženo pa su svojim izjavama u komentarima privukli i velik broj ljudi. U nastavku objavljujemo neke od komentara na objavu Sindikata policijskih službenika.

sindikat www.crodex.net

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button