Domovina

Pupovac opet napao Penavu: “Laže i obmanjuje hrvatski narod. Kome ćemo vjerovati, Pupovcu ili Penavi?

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac bio je gost N1 Studija uživo gdje je komentirao nadolazeći popis stanovništva. Osvrnuo se na izjavu gradonačelnika Vukovara Ivana Penave koji je za N1 kazao da vjeruje da će biti manipulacija s podacima te da postoji dogovor između HDZ-a i SDSS-a.

Pupovac: “To što govori Penava je čista laž”

RPupovac napao Penavu: “Laže i obmanjuje hrvatski narod. Hoćemo li vjerovati Pupovcu?
www.crodex.net
Koalicijski partneri Plenković i Pupovac u borbi protiv Penave

“Ne postoji nikakav dogovor između HDZ-a i SDSS-a, između koalicijskih partnera u Vladi osim toga da popis prođe u skladu sa zakonom, u toleranciji, slobodi iznjašnjavanja svakog građanina i da dobijemo što je moguće objektivnije podatke”, kazao je Pupovac pa nastavio:

“To što govori Penava je čista laž, kao što je laž kad Penava kaže da smo mi tražili, ja naprijer, da pripadnici manjina popisuju manjine. To je laž, laž svojstvena toj vrsti političara koji obmanjuju narod.”

Istaknuo je da Penava kao vukovarski gradonačelnik “proizvodi nestabilnost već deset godina”.

“Koristi pitanje ćirilice i pitanje prisustva Srba za produbljivanje međuetničkih odnosa u Vukovaru u najlošijem smislu te riječi do toga da je jučer pretučen jedan mladić od grupe nepoznatnih navodno, a poznatih”, rekao je čelnik SDSS-a.

Pupovac je demantirao izjavu Penave da popisivači koji su pripadnici manjina popisuju samo pripadnike manjina, a dodao je i da je Penava predsjednik popisnog povjerenstva za Vukovar i područje oko Vukovara.

“On je kao gradonačelnik u situaciji da prati i nadzire kako se stvar odvija, a istovremeno nastupa kao predsjednik građanske inicijative koja je zabrinuta kako će se to popisivati”, rekao je Pupovac.

“Imate posla s političkim opsjenarom koji od popisa pravi bauk”, poručio je.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
hrvatski-glasnik.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button