Izbor uredništva

Prvo cenzura a nakon toga organizirani hakerski napad na portal crodex net

Od trenutka svog nastanka portal Crodex.net od ministarstva obmane, odnosno tzv. Faktografa, je konstantno cenzuriran i ograničavan nam je doseg te samim time onemogućio promoviranje naše stranice na Facebooku.

Prvo cenzura a nakon toga organizirani hakerski napad na portal crodex net
www.crodex.net

“Najveći lažovi i manipulatori u zemlji Gong i HND su, evo, napravili Faktograf pa će oni određivati uz Sorošev novac što je istina, a što nije istina u Hrvatskoj”, svojedobno je izjavio Nino Raspudić.

Što god bio razlog, Faktograf je sam sebe učinio nevjerodostojnim medijem koji malo tko još shvaća ozbiljno. Imali su sjajne mogućnosti da postanu relevantan fact-checker, a postali su politbiro koji građani mrze. Sami su za to krivi.

Nedodirljive teme
I tu dolazimo do tih novih kanona nedodirljivih tema u društvu. A svi dobro znamo koje su to:

Covid 19

pobačaj: navodno „žensko“ pravo ubijanja drugog ljudskog bića;

obitelj: navodno nije više samo jedna obitelj (mama, tata i djeca), već bi homoseksualci trebali imati „pravo“ udomljavati i usvajati djecu;

brak: navodno nije više samo jedan brak (muško i žensko);

homoseksualizam navodno više nije nemoralan čin (za katolike je);

s lgbtq*zy i rodnom ideologijom svi se moraju složiti;

„antifašistički pokret (partizana)“ ne smije se kritizirati  jer je to „revizionizam“;

domoljubne teme su nazadne;

nema kritiziranja lažne i nametnute pomirbe, itd.…

O svim ovim temama naš portal je redovito pisao i naravno da je nakon toga bio redovito cenzuriran.

A kako ljevica to u stvarnosti radi: 

blokiraju FB profile na neko vrijeme bez previše obrazloženja;

blokiraju ili obavijeste da neka određena vijest nije potpuno u redu, kao da ima nekakvu virtualnu gubu;

ne dozvoljavaju da boostate (uplatom promovirate za veću izloženost komentarima) po cijelom Facebooku;

kleveću pojedince ili organizacije da su protiv „ljudskih prava“ ili da ste „homofob“, „populist“ ili „nacionalist“…, itd.

Ljevičarska skupina jednostavno ne voli „fairplay“, oni ne vole demokraciju, ne priznaju velike moralne istine, oni „hejtaju“ katolički identitet i hrvatsku kulturu i jednostavno misle da su oni ti koji moraju vladati i određivati da će se pojedinac i cijeli narod ponašati po njihovim marksističkim i egalitarističkim pravilima. Oni vjeruju u veliku državu i državne intervencije u svim porama ljudskog života.

Najnoviji dokaz tome je hakerski napad koji je portal crodex.net doživio tokom današnjeg dana.

Stranica nam je danas srušena nakon vijesti koje smo objavili OVDJE, OVDJE i OVDJE.

Sami prosudite zašto je takav napad izveden ali kada pročitate o čemu navedeni članci govore biti će vam to kristalno jasno.

Sigurni smo da sa ovim napadom tzv. Faktograf nema ništa, ali imaju oni koji su ekstemno ljevičarskog svjetonazora, odnosno baštine sve one vrijednosti koje su potpuno u suprotnosti sa vrijednostima koje mi baštinimo.

Sigurni smo da pravi napadi na našu stranicu tek slijede, a mi im poručujemo da ćemo pisati i dalje te da se ne bojimo nikakvih oblika cenzure i kontrole medija, a od policije očekujemo reakciju i pronalaženje krivca koji se bavi računalnim kriminalom i koji je odgovaran za ove napade.

Prvo su nas pokušali poniziti, ismijati i etiketirati: katolibani, nazadni, obiteljaši… (dovršite dobro poznati niz), a sada nas žele spriječiti kroz cenzuru i blokadu umrežavanja po društvenim mrežama.

Mozemo reći da nas nije iznenadio današnji razvoj događaja. Ali kako stvari god budu tekle nastojati ćemo kao i dosada:

  • pružiti čitateljstvu i drugu stranu priče/medalje, mimo onih koje vladaju u mainstream medijima;
  • ne uskraćivati Vam, nama dostupne, informacije i podatke koje mogu imati ogroman utjecaj na Vaše dobro i vaših najmilijih;
  • nastojati transparentno predstaviti vijesti i prenijeti vama odluku i prosuđivanje o istima, o našoj i Vašoj svakodnevnici;
  • tako nastojimo i postupamo jer smatramo da svako drugačije postupanje vodi u JEDNOUMLJE, a od tamo smo se tek nedavno oslobodili, i to u krvi…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button