Kultura

PREUZIMANJE METROPOLE: Vlast odlučuje F-Algoritam a ne građani ?

S prvim minutama subote počinje izborna šutnja uoči drugog kruga lokalnih izbora koji se održava u nedjelju, a na kojima će se, uz ostalo, izabrati i gradonačelnici četiri najveća hrvatska grada.

U drugom krugu birači će izabrati 14 župana, 55 gradonačelnika i 87 općinskih načelnika dok će gradonačelnika Zagreba, koji ima status županije izabrati algoritam. Izbori su u Zagrebu tek paravan. 

Naime Vlada Andreja Plenkovića ili se nagodila s Faktografom ili je toliko informatički nepismena da uopće ne shvaćaju šta ta grupica nasilnika nad demokracijom i ljudskim pravima upravo testno čini na tlu Zagreba, dok će isti program biti primijenjen i na državne izbore.

Ukratko lik sa slike gore, Petar Vidov,  je šef ”Facebook milicije” u RH zvane Faktograf i čovjek koji odlučuje tko će pobijediti. Ima medijski monopol i kontrolu dosega vijesti nad svim FB stranicama u Hrvatskoj. Objave koje idu u prilog ideologiji koju podržava, on dostavlja do maksimalnog broja korisnika. Sve one koji se opiru NGO-u ili ideologiji koju Vidov podržava, guši. Sve to formalno čini tako što je prodao Facebooku priču kako će nadzirati istinitost vijesti oko COVID-a. No čak je i to zeznuo. Cenzurirao je portale koji su pisali  o potencijalnoj mogućnosti da je COVID nastao u laboratoriju. Sad o tome priča i Biden. Njega se još ne usudi cenzurirati. 

NAGLAŠAVAMO: Cenzura je u RH bila Ustavom zabranjena, a medijski monopol kažnjiv. Sve do pojave Faktografa i pokreta Možemo. Oni su iznad ustava.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button