Domovina

POTRESNO PISMO JEDNE MEDICINSKE SESTRE

Do kadaaaa možete šutjeti, ne djelovati i pokoravati se kao robovi?????Zar Vam nije dosta ovog terora, zlobe, idiotizma??? Zar Vam nije dosta???

U nastavku donosimo pismo navodno jedne anonimne medicinske sestre koje se širi društvenim mrežama:

” Promatram cjelokupnu situaciju, cijepljeni ne cijepljeni, borbe zašto se ti ne cijepiš i slično, napade, svađe, rasprave oko toga što i kako treba, svi su pametni… Draga moja braćo i sestre, gdje je sad ono SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE? Kad je trebalo boriti se za povećanje plaće, za bolje uvjete rada, za nas, za medicinske sestre i tehničare udružili smo se, gdje je sad to nestalo? Ok, ovako cijepljeni imaju Covid potvrde i ulazit ćete bez testiranja u bolnice, ali do kad?

Dok Vam ne uvedu novu dozu kojom ćete se zasigurno morati cijepiti opet i opet i opet, zašto sad ne stanete uz svoje kolege i kolegice i svi zajedno stanemo na kraj ovom ludilu???? Mislite da ste sigurni? Do kad???Do kad ćete moći ulaziti s tim potvrdama? A ako ste toliko i sigurni u to cjepivo jeste li cijepili svoju djecu? Koliko sam upućena cijepljenje ne štiti od zaraze “Covidom 19” niti štiti druge jer ste također prijenosnici bolesti….

Stoga se ne bi trebao nitko testirati, niti pokazivati bilo kakve potvrde, jer pametnom je dosta samo to što ne gledaju titar antitjela i to ne priznaju prilikom ulaska u bolnice, tj na radna mjesta. Cijepite li se možda protiv hepatitisa a da niste provjerili razinu antitjela???? PAMETNOM DOSTA…

Nismo, se razdvajali niti kad je bilo najgore, kad se otvarala Arena, Dubrava, kad smo svi morali mijenjati radna mjesta, pomagati jedni drugima, kad smo surađivali, borili se, pomagali oboljelima, svi smo radili kad je bilo najgore i nitko nije pitao kako smo? Da li se to može izdržati, za koliko pacijenata jedna osoba radi i da li je to bilo kakvim standardima, da li je to uopće psihički, fizički izdrživo? Borili smo se da pacijenti dobiju svu moguću adekvatnu skrb i njegu, borili smo se da netko ne umre sam, da budemo tu i pružimo pomoć, lijepu riječ, toplo srce, ali smo mi padali s nogu(kako je i uvijek situacija).

Da li vas je tad netko pitao kakvu potvrdu imate i da li su vas testirali svakodnevno, pazili na vas da se ne zarazite i da se zaraza ne širi??? Koliko se sjećam NE, netko je bio pozitivan malo se počisti odjel i za pola sata opet radi …Recite mi što je sa slobodom, s pravom na mišljenje, s pravom za kretanje, s pravom na donošenje odluka, s pravom o zaštiti osobnih podataka? Da li vi svog poznanika, suradnika, prvo pitate koju bolest imaš ako imaš? Koju to? Ili možda kako si? Kako se zoveš? Zar je to postala glavna tema razgovora i početak i kraj priče?

E pa do toga je došlo jer se svodimo na cijepljene i ne cijepljenje… ŽALOSNO… Zašto svi ne stanemo ispred bolnica i zaustavimo sav rad, da nitko ne ulazi? Mislite da neće popustit? Moraju, pacijenti ne mogu čekati….

Ovo je 3 svjetski rat, koji utječe na inteligenciju, na smanjivanje(ubojstvo) populacije, na razilazak društva, rat u kojem žele razdvojit složnost, ljudskost, dobrotu…bez zdravstva niti jedna država ne može funkcionirati, a mi smo ti koji nešto mogu onda i promijeniti, što čekamo? Izlazak na prosvjede, ok, ali to je samo mali otpor, pravi otpor je zaustavljanje svega, ostanak pred bolnicom i na taj način pokazati svoju snagu…. Zašto se stalno nečega bojite?

Strah Vas je jer imate kredit, jer ćete dobiti otkaz, jer imate djecu, strah, strah i stalno strah, a to onima u vrhu i odgovara, jer Vas pretvaraju u robove, samo radi, radi, radi, sve nek se lomi preko tvojih leđa i šuti, šuti, šuti…. I šta su postigli s tim??? Nemate vidljivih lanaca oko svojih ruku i vrata, ali sve vas ovo guši i Vi ste svakodnevno u lancima, nemate više pravo niti na slobodu, niti na pravo izražavanja mišljenja, niti govor, niti na pravo da budete ČOVJEK, pali ste u njihove ruke i izlaza nema….

Želite tako živjeti? Mislite da je to pravi primjer za okolinu, za vašu djecu? Dati im do znanja da ne smiju izrazit svoje mišljenje, borit se za sebe jer to nije dobro??? Pokazat im da šute i pokoravaju se vlasti, pokoravaju se “jačima” , a “jači” neka tuku do smrti? Onima koji rade idiote od nas??? Do kada ljudi???? Do kadaaaa možete šutjeti, ne djelovati i pokoravati se kao robovi?????Zar Vam nije dosta ovog terora, zlobe, idiotizma??? Zar Vam nije dosta???

Sad su krenuli s testiranjima zdravstvenih djelatnika, sutra će testirati djecu prilikom dolaska u vrtiće i u škole, hoćeš li to onda dopustiti ili ćeš se boriti da to ne bude tako? Hoćeš li im dopustiti da ti maltretiraju dijete? E pa do toga će i doći, ako sad ne kažeš NE…Djelovati treba sad dok možemo nešto poduzeti, možda će poslije biti kasno…

ZATO ČOVJEČE AKO TE JOŠ UVIJEK IMA I NISI POSTAO ROB OVE VLASTI, USTANI, POKAŽI SE, POKAŽI SVOJ GLAS, STANI UZ KOLEGU, KOLEGICU, BRATA, SESTRU I 4.10. OD 7h NE ULAZI U USTANOVU, NE POKAZUJ COVID POTVRDU, ČEKAJ DOK NE UKINU TESTIRANJE, DOK NE UKINU POTVRDE, BORI SE I TI ILI ŠUTI I VJEČNO PATI SAM SA SVOJIM LANCIMA OMOTANIH RUKU, NOGU I USTA….. DA VIDIMO SADA GDJE JE TA SLOŽNOST – SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE.” navodi se u pismu koje su objavili na Facebook stranici Promijenimo Hrvatsku.

pismo

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button