Domovina

POGLEDAJTE VIDEO: OVO JE PRAVA ISTINA O MIGRANTSKOJ INVAZIJI NA REPUBLIKU HRVATSKU – PLENKOVIĆ ZA OVO MORA ODGOVARATI PRED SUDOM!

Hrvatska je pod krinkom humanitarne brige o izbjeglicama izložena organiziranoj migrantskoj invaziji, upozorili su iz Domovinskog pokreta (DP) u objavi u kojoj Vladu proziva za skrivanje stvarnog stanja te poziva na postupanje sukladno Zakonu o nadzoru državne granice

”Od vas se skriva da je samo u prošloj godini Andrej Plenković u Hrvatsku protuzakonito pustio, mimo graničnih prijelaza, 68.500 tzv. migranata. Riječ je o 99 posto muškoj populaciji i mladim osobama ispod 30 godina bez obitelji, žena i djece.

Svi oni mogu sutra biti vraćeni u Hrvatsku, a već danas se provode tajni transporti u našu zemlju. Hrvatska policija ne štiti hrvatske granice i ne zaustavlja one koji pokušavaju mimo graničnog prijelaza ući u Republiku Hrvatsku.

Tu je i 200.000 radnih dozvola. Mi govorimo o tome da Hrvatska za deset godina više neće biti Hrvatska kakvu znamo. To više neće biti Hrvatska koja je proglašena najsigurnijom zemljom u Europi. Ne želimo iste scenarije kao u Švedskoj, gdje imamo vojsku na ulicama.

Hrvatska mora zaustaviti migrantsku invaziju i ostati sigurnom zemljom za nas i našu djecu. Protiv Andreja Plenkovića podignuli smo kaznenu prijavu zbog zlouporabe službenog položaja i ovlasti te omogućavanja protuzakonitog ulaska i kretanja stranaca u Republici Hrvatskoj.” napisali su iz DP-a

https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=1377227279627734

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button