Domovina

PLENKOVIĆ PRIČA O UKRAJINI, ALI O KORUPCIJI SVOJE VLADE NE GOVORI

Andrej Plenković je danas još jednom pokazao kako je jadan i bahat te kako uporno želi uvjeriti ljude da ne vjeruju ničemu sto vide svojim očima, nego bi eto, svi trebali povjerovati u ove njegove napuhane izjave i argumente. I kao u obično naravno nikada ne odgovori na ono sto ga se pita. Taj čovjek kao da nema ni samopoštovanja a niti poštovanja prema drugima.

”Gospodine Plenkoviću, podnijeli ste izvješće hrvatskome saboru o ratu Ukrajini, na koji Hrvatska nema nikakav realan utjecaj, ni po vojnoj, ni po gospodarskoj moći. Sam naziv ovoga izvješća govori o dezorijentiranosti Vaše Vlade, Vi podnosite izvješće o stanju u Ukrajini, ali o stanju u Hrvatskoj, ne podnosite izvješće. Podsjećam Vas da Vas plaćaju hrvatski građani i njima odgovarate.Jučer je objavljeno da Vam je još jedan ministar pod istragom. Prije dva tjedna Vam je uhićen jedan ministar.Po svim demokratskim standardima Vi ste već trebali dati ostavku, ali ste u svakom slučaju već morali dati izvješće o razini korupcije koju ste omogućili, jer ste već šestu godinu predsjednik vlade, a ta korupcija svakodnevno ugrožava živote milijuna hrvatskih građana.

Zašto ne podnesete izvješće i očitujete se o svim dosadašnjim aferama svih Vaših članova vlade, ali i o dokazima Vaše osobne upletenosti u korupciju, kao što je slučaj CERP i odvjetnik Klobučar? ” postavila je pitanje saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću.

Zgroženi smo načinom na koji je Plenković odgovorio , način na koji se premijer obratio saborskoj zastupnici ali i još ponekim zastupnicima koji mu nisu oduševljeno pljeskali na današnjoj sjednici je strašan! Licemjerje, bahatost i ponižavanje je još izgleda jedino sa čime se premijer može poslužiti jer nema drugih argumenata! Ova vlada mora otići ili smo svi propali!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button