Domovina

Plenković : “Naš pristup mora biti: gubimo i moramo izaći”

Nakon što su objavljene snimke na kojima premijer Andrej Plenković vrijeđa članove Domovinskog pokreta i Mosta te napada medije i nakon što je Nacional jučer objavio audiozapis u kojem premijer govori o mladim generacijama koje su zbog medija odgojene na pogrešan način, sad je objavljen i četvrti dio.

Plenković je pred okupljenima u svom polusatnom monologu iscrpno govorio o tomu što misli kako se HDZ treba ponašati u zadnjim danima kampanje. 

“Mi smo sad operativa, do nas je kakva će biti izlaznost, tko će glasati za nas, moramo se ponašati kao da po anketama gubimo s 20 razlike. Znači, naš pristup mora biti: gubimo i moramo izaći, da dođemo do najstarijega, najzadnjega, doći kod njega kući i donijeti mu izborne listiće”, dio je govora premijera i predsjednika Andreja Plenkovića kojeg Nacional objavljuje u svom novom broju.

“Govorim najotvorenije sad, ovo je zatvoreni sastanak. Morate to shvatiti što stvarno mislimo. Da ne bi mislili da smo mi dobri. Nego mi kažemo, dobri smo, sutra će dio naših birača otići njima. Razumijete… Dakle, ova zadnja dva, tri dana, to sam jučer bio u Dubrovniku s jednim liječnikom. Mi smo sad operativa, do nas je kakva će biti izlaznost, tko će glasati za nas, moramo se ponašati kao da po anketama gubimo s 20 razlike. ‘

Izvor: nacional.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button