Domovina

Koruptivna vlast, čiji su članovi ukrali milijardu naših kuna, sada će vas kažnjavati po totalitarnom principu “uvredljive i nepodobne” glazbe i obilježja – naravno, sve pod palicom globalističko-totalitarne Europske Unije

Koruptivna vlast, čiji su članovi prije koji mjesec usred energetske krize ukrali milijardu naših kuna, sada će vas kažnjavati po totalitarnom principu “uvredljive i nepodobne” glazbe i obilježja – naravno, sve pod palicom globalističko-totalitarne Europske Unije.

“Za grupu najtežih prekršaja, predlažu se kazne koje će iznositi od 700 pa sve do 4000 eura. Među njih, spadaju i prekršaji remećenja javnog reda i mira isticanjem ili nošenjem simbola, izvođenje, reproduciranje pjesama skladbi i tekstova, slika, crteža, drsko i nepristojno ponašanje u javnosti kojim se vrijeđa građane i narušava njihov mir, ali i izmišljanje i širenje lažnih vijesti”.

Ovo je samo logični nastavak pijanog povećanja moći vlasti kojem smo vrata, kao najveći naivci i nepoznavatelji povijesti i osnova liberalno-demokratskog sistema, otvorili pod krinkom “suzbijanja virusa”, koji je, eto, u danom trenutku nestao iz javnog prostora, a nas ostavio da se postepeno kao žaba na vatri udaljavamo od društveno-političkog sistema građenog kroz stoljeća.

Koruptivna vlast, čiji su članovi prije koji mjesec usred energetske krize ukrali milijardu naših kuna, sada će vas kažnjavati po totalitarnom principu “uvredljive i nepodobne” glazbe i obilježja – naravno, sve pod palicom globalističko-totalitarne Europske Unije.

Navodna 2 tjedna koja se moramo strpiti sa svojim pravima kako bi “obuzdali virus” pretvorila su se tako u trogodišnje neprestano suzbijanje naših sloboda, koje se odvija dovoljno polako da politički nepismena masa ne uspijeva prepoznati obrasce pod kojima su milijuni naših predaka već bili prisiljeni ostaviti svoje živote.

Šanse za totalitarnu instrumentalizaciju ljudi i njihovih sudbina, kakvu smo na velikoj sceni gledali u prošlom stoljeću, obrnuto je proporcionalno prostoru za izražavanje individualnog mišljenja – onog prostora koji je kroz zadnje 3 godine sustavno smanjivan, dok su naše pojedinačne sudbine postajale utoliko nesigurnije i ovisnije o pokvarenim, megalomanskim, globalističkim, antidemokratskim vlastima i njihovoj fašistoidnoj volji.

Nakon ovakvih strašnih fenomena uistinu se počinjemo nadati da će se tzv. teorije zavjere prestati prokazivati kao istinite – nadamo se, drugim riječima, za dobrobit sviju nas, da ćemo konačno u svojim procjenama i prognozama početi bivati u krivu…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button