Domovina

Peternel :Preko ovog virusa i službeno je uveden fašizam u naš medijski prostor- COVID diktaturu!

Tomislav Domazet-Lošo, doktor genetike, izvanredni profesor na Medicinskom fakultetu na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i sin umirovljenog admirala Davora Domazet-Loše, upozorio je narod da su mRNA cjepiva iznimno opasna. ‘Moja poruka je vrlo kratka, ovdje sam da obranim znanstvenu istinu. Cijeli život se bavim mRNA molekulama. Ja dobro znam da se one ugrađuju u genom i da su cjepiva na bazi mRNA vrlo opasna genska terapija i mogu izazivati tumorske bolesti i mijenjati genom naše djece. Cijepljenje je molekularno tetoviranje i uništavanje budućih generacija. Svi koji vam govore drugačije nemaju pojma i nisu to studirali’, tvrdi jedan od naših najnagrađivanijih i najpriznatijih znanstvenika.

Očekivano, nakon njegovog nastupa su krenuli napadi ”mainstream” medija koji sve više djeluju kao PR stožera i farmaceutske industrije.

Te napade i atmosferu u ”hrvatskim medijima” je na facebooku komentirao i Igor Peternel:

”Moj profil nije antivskserski. Moj profil je antiindoktrinacijski. Ovdje se već trinaest godina muti voda i bistre misli! Ovdje se teži logici! Čim primijetim da se stvara društvena klima kako se o nečemu ne smije razgovarati odmah mi se pali alarm da se o tome mora razgovarati.

Neki dan je dr Domazet Lošo s instituta Ruđer Bošković, stipendist Max Planck instituta, visokocitirani znanstvenik koji se bavi genetikom, iznio zabrinjavajuće teze o mRNA tehnologiji. Umjesto da ga intervjuiraju, bombardiraju pitanjima, odmah drugi dan pozovu na N1 i na sve ostale medije, da ga pitaju da pojasni svoje izjave i stane iza njih ili pak opovrgne i umiri ljude, oni ga ignoriraju i rubno ismijavaju na temelju činjenice što je nečiji sin.

Ismijavaju ga novinari koji imaju manje napisanih tekstova nego on znanstvenih nagrada.

On za njih nije dostojan govoriti samo zato sto polemizira sa svetim istinama , ali Đikica se istovremeno zove pet puta tjedno da uvijek istim tezama indoktrinira ljude iako se ne bavi time čime se Domazet bavi!

Ljudi, mi smo preko ovog virusa i službeno uveli fašizam u naš medijski prostor– COVID diktaturu! Nekoga se diskvalificira jer je nečiji sin. Naciju se indoktrinira bez mogućnosti za polemiku! Argumente se ne želi ni čuti! Ako je to novi smjer, ja postajem antifašist !” napisao je Igor Peternel.

Govor Domazeta Loše na prosvjedu za slobodu

”Prisjetimo se povijesti- Rusi su prvi izašli s klasičnim cjepivom, pa Kinezi s cjepivom temeljenim na tehnologiji stvarnog umrtvljenog virusa. To je proglašeno budalaštinom, briselski dvori su ismijavali i forsirano je mRNA genijalno cjepivo prijateljskih tvrtki koje je iako potpuno nova tehnologija proglašeno kratkoročno i dugoročno sigurnim. Nakon što su to cjepivo uštrcali u pola europske, commonwealth i američke populacije, sada odjednom počinju mijenjati priču, registriraju novu firmu i novo cjepivo i odjednom je bas to najsigurnije. Oni sto je bilo budalaština sada kad nije postaje odlično!

Čak bolje od ovog na koje su potrošili milijarde i shvatili da nije bas učinkovito, a koliko je sigurno saznavat ćemo za deset godina! Jedino što ja u svemu tome razumijem je da ne razumijem kako je moguće da postoji i jedna osoba koja tu još uvijek nešto ne razumije !” naveo je Peternel u jednoj od prethodnih objava .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button