Domovina

Šprajc ponovno čobanski vrijeđa. Ovaj put na meti Lauc i Bakić

Referirajući se na tekst u Večernjem listu (koji, uzgred budi rečeno, putem organiziranja tematskih konferencija dobiva najviše novaca od državnih tvrtki), voditelj na RTL televiziji, Zoran Šprajc, napao je dr. Gordana Lauca i matematičara Nenada Bakića koji jedini u RH izrađuje modele i predviđa kretanje pandemije koronavirusa. Tako je trenutni pad broja zaraženih predvidio davno prije, a čemu svjedočimo sada.

No, Zoran Šprajc, koji tvrdi da bi necijepljeni trebali sami plaćati svoje liječene, smatra da se radi o šarlatanima.

-Jedna od rijetkih ozbiljnih analiza (u Večernjem listu op.a.) koja razotkriva ovu dvojicu opsjenara čija je šarlatanska propaganda zavela mnoštvo ljudi .
Teško je reći koliko njih je zbog idiotskih uvjerenja koja su im ova dvojica usadila u glavu potpirujući predrasude i neznanje završilo na respiratoru ili u mrtvačnici ali svaka obitelj koja je ostala bez nekog od svojih najmilijih, trebala bi pročitati ovaj članak.
Mir i dobro’, napisao je Šprajc na svom Facebook profilu.

Zanimljivo je kako njegov kolega s RTL-a, novinar Boris Mišević ima potpuno drugačije stajalište o navedenom dvojcu. Bakićeve analize redovito dijeli na društvenim mrežama. Smatra kako je cijepljenje osobni izbor svakog pojedinca i da pri tome ne bi smjelo biti prisile. Objavio je i kako se neće cijepiti jer je zdrav i bavi se sportom.

Nije dugo trebalo čekati ni odgovor Gordana Lauca:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button