Domovina

PENAVA:JAVNO POZIVAM ANDREJA PLENKOVIĆA NA SUČELJAVANJE, MUŠKI, LICEM U LICE!

Pojavio se snimak u kojem Plenković iznosi neslušljive uvrede na račun predsjednika DP-a Ivana Penave. Nevjerojatni govor Andreja Plenkovića s prizvucima rasizma je tajno snimio član HDZ-a i potom dostavio Nacionalu.

Na navedene uvrede reagirao je predsjednik DP-a Ivan Penava:

”Današnjom objavom snimke skandaloznog istupa Andreja Plenkovića (u daljnjem tekstu: AP) na portalu Nacional cijela hrvatska javnost imala je priliku upoznati pravo lice AP-a.

Pozivam sve Hrvatice i Hrvate, sve hrvatske građane i birače da pažljivo poslušaju snimku i uvjere se tko je stvarni AP i što je njegov HDZ, a to svakako nije onaj kakav se predstavlja javnosti. Snimka okrutno razotkriva pravo lice AP-a i njegovog HDZ-a i više nego jasno razotkriva strah AP- a od Domovinskog pokreta.

❗Nakon preslušavanja cijelog govora AP-a kojeg se ne bi postidjeli ni najveći diktatori u svjetskoj povijesti, sasvim je jasno da je AP bahati, nepristojni silnik i koji prostačkim i vulgarnim rječnikom vrijeđa sve one koji su brana nastavku vladanja njegove korumpirane sluganske skupine koja se lažno predstavlja kao HDZ i sljednik dr. Franje Tuđmana! Prizemno i šovinistički vrijeđa dijelove hrvatskog naroda kojeg dijeli u maniri velikosrpske propagande na „dinaride„ i one druge.

Domovinski pokret je glavna meta tog prostačkog, vulgarnog ispada u kojem AP koristi rječnik kojeg ne može citirati ni jedan pristojan čovjek, pa ni ja – samo zato što pokušava spriječiti ono što ne može spriječiti, a to je da su hrvatski birači, napokon prepoznali crvenu i plavu prevaru! Hrvatski birači nacionalne opcije će na ovim izborima glasovati za Domovinski pokret jer Domovinski pokret jasno pokazuje da AP ne zastupa nacionalne interese, nego interese svojih Bruxelleskih gazda! AP priznaje da mu je glavni cilj spriječiti da Domovinski pokret spriječi nastavak koalicije s Pupovcem i financiranje srpskog sveta, zamjenu stanovništva i nametanje rodne ideologije.

Uzalud pokušava spriječiti ono što se događa; a to je da će birači nacionalne opcije, dosadašnji birači HDZ-a, u velikom broju glasati za Domovinski pokret jer Domovinski pokret provodi volju hrvatskih birača, a AP provodi volju svojih gazda iz Bruxellesa! AP priznaje da je njegov glavni partner SDSS Milorada Pupovca i da će i nadalje financirati njegov srpski svet i pamflet Srpske novosti. Također, AP priznaje da sluša svoje Bruxelleske gazde, a ne hrvatski narod i sve hrvatske birače i još k tome vrijeđa sve koji ne žele biti strani sluge kao on! Prostački vrijeđa hrvatske branitelje i dragovoljce, članove i zastupnike Domovinskog pokreta, posebice iz Kutine, nazivajući ih teroristima, kretenima i budalama kao i sve druge koji se suprotstavljaju njegovoj samovladi!

S obzirom na sve izrečeno, na sve prostačke i nisko položene uvrede AP-a prema Domovinskom pokretu, prema biračima nacionalne opcije, prema hrvatskim herojima koji su branili Vukovar i druge dijelove naše Domovine, ovim putem ga javno pozivam, kao muškarac muškarca, sutra u bilo koje vrijeme, na mjestu koje odredi AP na sučeljavanje, na dvoboj i raspravu jer nije lijepo vrijeđati i ogovarati iza leđa pa razgovarajmo licem u lice!

👉 Istovremeno pozivam sve medije da to sučeljavanje izravno prenose, kako bi svi hrvatski građani jasno vidjeli tko je tko! Još jednom pozivam sve medije da prenesu integralni ispad AP-a, kako bi svima, baš svima, bilo jasno tko je to i kakav čovjek, trenutno – no ne još zadugo, vodi Hrvatsku! I na kraju, ponavljam: glavni razlog AP-ova bijesnog ispada prema meni i Domovinskom pokretu je to da će ogroman broja članova HDZ-a i dosadašnjih birača HDZ-a glasovati za Domovinski pokret jer će samo tako nacionalna opcija birača biti zaštićena!

Glas za Domovinski pokret je glas za tvoju politiku, a ne njihovu – politiku Andreja Plenkovića i njegovih gospodara!”

Ivan Penava

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button