Izbor uredništva

Pandemijski profiteri: Prihodi udruge Faktograf su enormno porasli

Poduzetnik i matematičar Nenad Bakić ponovno je ukazao na sramotno djelovanje i obrušio se na portal Faktograf i njihovog kontroverznog glavnog urednika na svom Facebook profilu.

Njegovu objavu donosimo u nastavku:

”Vidjeli ste da se propali student kroatistike i informatologije (!) jako pjeni kad se spomenu pandemijski profiti i pandemijski marketing.

Prihodi udruge Faktograf su enormno porasli, a znamo da se novčeki mogu fino izvlačiti na sve strane.

Naš Perica, usprkos enormnim prihodima nije mogao naći nekoga tko će pisati epidemiološka ‘pobijanja’ Gordan Lauca i mene, pa tako imamo jedinstven slučaj u svijetu da propali student informatogoije (=znanosti o informacijama) ‘pobija’ znanstvene radove koje prenose doktori i magistri znanosti. Inače factcheckeri angažiraju stručnjake da pobijaju nestručnjake. Da li je bio škrt ili nije mogao naći nikoga tko bi potpisao te bljuvotite, ‘ne zna se’.

Možete misliti kako se osjeća naš mali Perica koji je do ovoga bio najpoznatiji po tome da ga je natukao takstist kojeg je Perica napao jer je imao sliku Gotovine…

Perica naravno dobija reckice i plusiće za ono što radi, a najviše parazitira na meni i Gordan Laucu, kad piše o nama, najviše ima reakcija. Tako da vjerujem da nas voli najviše na profitnoj bazi. Lukav je naš Perica… neki će reći da je zlotvor koji je sputavao informacije u najvećoj smrtnosnoj krizi i doveo do većeg broja umrlih (recimo, zalaganje za covid potvrde koje su donosile smrtonosni virus u bolnice) i da je idol antivaksera (gurao idiotski narativ i ljudima zgadio cjepivo). Međutim, tko smo mi da sudimo.

Kao i kod svih faktčekera, poanta je u tome što NIJE čekirao. Sad pogledajte pandemija.hr i pogledajte što sve NIJE čekirao i promislite da li to može napraviti poštena osoba barem prosječne inteligencije? Nešto tu ne štima…” napisao je Bakić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button