Domovina

Pakovati Raspudiću Komšićizam bilo bi isto kao HDZ-u državništvo i poštenje. To naprosto ne ide…

HDZ JE NA Facebooku odgovorio Nini Raspudiću, koji je ranije danas izjavio kako bi se “prije poturčio pod stare dane nego dao potporu Plenkovićevom HDZ-u”. piše poskok.info .

“Ni da je posljednji zastupnik na svijetu, HDZ ne bi zvao Raspudića, koji pod krinkom ‘velikog desničara’ igra za ljevicu. Koji je po nalogu kršitelja Ustava ušao u Most kako bi na desnici otimao glasove u korist komšićevske ljevice i Grupacije ‘Lex Perković’.

Nimalo ne zavidimo političkoj opciji u koju će ga sada odlučiti ubaciti. Nastavlja se Projekt ‘Raspudić’”, poručili su iz HDZ-a.

Rastavimo  ovaj odgovor HDZ-a na proste faktore, za one manje upućene:

  1. koji pod krinkom ‘velikog desničara’ igra za ljevicu
    Nino Raspudić je po njima lažni desničar, koji pod tom krinkom igra za ljevicu. HDZ time implicira da su oni desnica. A da Nino igra za neke druge, koji su eto ljevica. Ovaj narativ DC Mate Granića ( u šali zvan kao HDZ) koristi za domaću publiku. Brussels naime dozvoljava HDZ-u da desničari i ujkuje do mile volje na domaćem terenu, da koriste Skeju, da se kite Bleiburgom iako po Brusselsu partizanima se zovu, a sve dok je na čelu projekta Granić. U Brusselsu, HDZ je potpuno lijeva stranka, protuhrvatska, spremna izručiti sve što se od nje zatraži. Stranka koja na prijedlog Zorana Milanovića da se Švedskoj uvjetuje ulazak u NATO povratom međunarodnog priznatog ustavnog prav Hrvatskog naroda u BIH, skoči na zadnje noge i pusti kmek.  Govorimo o stranci na čijem je čelu Mate Granić, on je njena siva eminencija, čovjek koji se brinuo o količini celulita na slabinama Milke Planinc u doba kada je Perković bio malena maca.
  2. Koji je po nalogu kršitelja Ustava ušao u Most kako bi na desnici otimao glasove
    DC Mate Granića, svojim priglupim sljedbenicima, dobro hajde, nisu svi glupi, većina je samo interesno vezana, a pametne su to hulje, snalažljive apanažlije, hoće pojasniti da eto nije Nino integralna osoba, nego je lutka o koncu Zorana Milanovića, kojeg zovu “Kršiteljem Ustava” . Nino dakle radi što mu naredi Milanović. To nam Granić hoće reći da je Milanović naredio Nini da ga odbije prihvatiti za mandatara, što je Raspudić nekoliko puta javno naglasio, da neće prihvatiti Milanovićevu ideju široke Vlade spasa tj. njega za mandatara. HDZ posredno, priznaje da Most smatra desnicom, čime demantira sam sebe u prvoj rečenici. Ako ti je Most desnica, i kupi desne glasove, a Nino je do jučer bio u Mostu i gradio Most, zašto ga onda nazivaš ljevičarem? Istovremeno zadržimo se malo na sintagmi “Kršitelj Ustava”. DC pokazuje da zna ujesti, pa su eto tako smislili sintagmu za Milanovića. On je kršitelj Ustava. To nikako nije bolan DC(HDZ) kada odbija prijedlog Predsjednika da sukladno Ustavu, stanu u zaštitu BIH Hrvata. Umjesto da taj ustavni prijedlog podrže oni su ga napali. Ustavni sud nije reagirao i takvo djelovanje DC-a (HDZ-a) nisu nazvali protuustavnim djelovanjem. Nadalje, zapitajmo se, koliko puta su ti bijedni mužeki iz DC crvotočine nazvali šefa OHR-a Schmidta – kršiteljem Ustava? Ne, to je njihov veliki prijatelj, kažu sluge našeg okupatora. Inače stranka kojoj naš narod nije dao glasove, ali je franšiza u BIH odradila posao protiv naroda.
  3. Nino radi u korist komšićevske ljevice
    Znamo da Mati Graniću i Plenkavom batleru teško pada što je tema Komšić reaktualizirana u RH, što ne mogu s njim da se pojavljuju po svjetskim švedskim stolovima i skupa i zajedno jedu kavijar i piju džin. Ali bog vas ubio dragi, izdajnički, pakovati Raspudiću komšićofiliju? Koji je ovo stadij metastaze gluposti u “vodeće stranke u Hrvata”. Koji vam je da prostite k? Imate li iti malo mozga u glavi? I kako vas nije stid? Zamisli da netko napiše kako je HDZ konzistentna, poštena, nekorumpirana i nacionalno svjesna partija u kojoj vodeće političke misli vode konzistentni prohrvatski umovi poput Karamarka, Božinovića i Mate Granića? Bi li ova rečenica nakon svega što znamo o HDZ-u imala smisla? Naravno da ne.  Tako i rečenica Raspudić i Komšićizam ne ide u istu logiku. Ali očito je da HDZ smatra kako njeno gizdavo pače gojazno biračko tijelo ne treba logiku. Da su oni više za huškarnice, pa im priređuju ovakve gluposti od teksta.

Raspudić: HDZ ne dolazi u obzir

Inače, Raspudić je na N1 televiziji govorio o pregovorima o sastavljanju većine.

“Vrlo je jasno sve što smo govorili 4 godine, HDZ ne dolazi u obzir ni u kakvoj kombinaciji, smatramo da vrijedi sklopiti ovu antikorupcijsku opciju”, jasan je bio Raspudić.

Iznio je i svoje predviđanje o tome tko bi mogao sklopiti većinu. “Sve mi ide u smjeru da će HDZ, DP i manjinci složiti većinu. Borit ćemo se do zadnjeg, ali izgledno je da će se ići u formiranje svačije cijene i na kraju do dogovora”, naveo je.

Cijeli tekst možete pročitati na poskok.info.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button