Domovina

Ovi ljudi su za naše medije ‘lijevo-liberalna, slobodarska oporba’?!

Hrvatski mediji, barem većina njih, ocijenila je kako je prosvjede u Zagrebu održala lijevo-liberalna, slobodarska oporba. No, to ni izbliza nije točno već se po starom dobrom običaju radi o – manipulaciji, piše paraf.hr

Naime, ni jednom od tih ‘slobodara’ nije se smetao lockdown u vrijeme koronavorusa, koji je bio malj po glavi radničke klase i njihove djece, štoviše, stajali su iza ljevičara Rudana, Đikića i Štagljara kad su iz inozemstva tražili najstrože mjere za hrvatske građane. ‘Slobodari’ su se odjednom preobrazili u najžešće fašiste.

Primjerice, SDP-ovcima su puna usta parole ‘moje tijelo, moja odluka’ ali samo kad se radi o pobačaju. Kad je cijepljenje protiv koronavirusa bilo u pitanju, tada su zagovarali da se necijepljenima ne dopusti ulazak u trgovine i sve javne ustanove. Tada ‘moje tijelo, moja odluka o cijepljenju’ nije vrijedila.

Najsmješnije je kako ti ‘lijevi liberali’ i branitelji prava potlačene klase poput Katarine Peović i Radničke fronte zagovaraju nesmetan ‘uvoz’ strane radne snage i ilegalnih migranata koji ruše cijenu rada domaćim radnicima, što odgovara upravo poduzetnicima ‘kapitalistima’.

I na kraju. po čemu se to ‘lijevo-liberalna’ oporba razlikuje od HDZ-a? Svi oni provode globalističku agendu, za interese krupnog kapitala i moćnika koji drmaju Bruxellesom.

Ali mi nismo korumpirani, reći će ‘slobodari’. Nisu, jer nisu za to imali priliku. Da su na vlasti, bi li bili pošteni?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button