Domovina

OTAC PISAO PLENKOVIĆU: Jeste li svjesni da će roditelji biti u stanju učiniti sve i svašta da zaštite djecu…

Iako je mojim čitateljima poznato da sam tijekom ove Corona priče izbjegavao pisati o toj temi jer sam smatrao kako to nije dio moga poziva, sve ovo što se trenutno događa, vezano uz početak medijske promocije cijepljenja djece od strane  potkupljenih televizijskih i novinskih kuća u RH, ponukalo me da 28.11.2021. pošaljem e-mail Andreju Plenkoviću, predsjedniku vlade Republike Hrvatske.

Vjerujem da postoji virus, ali ne vjerujem marketinškoj promociji istog. Nije moguće da su svi mediji po tom pitanju toliko ujedinjeni i pristrani ako znamo da inače međusobno ratuju. Činjenica je da trenutno svi prikazuju isti sadržaj i vrte identične informacije. Dakle, radi se o plaćenom sadržaju i sferi nekakvog evoluiranog, usudio bih se reći „dark“ ili „underground“ marketinga koji se, kao takav, ne uči na fakultetima.

Ono što je najveća tragedija današnjice jest da je taj marketinški „virus“ ubio ono pravo istraživačko novinarstvo koje je bilo iznimno jako u vrijeme Domovinskog obrambenog rata. Stoga, danas, druga strana priče ovisi o mnogobrojnim laicima koji koriste društvene mreže i napose platformu YouTube. Mnogi od njih su počeli živjeti od reklama, koje se vrte na njihovim objavama, pa su se okrenuli senzacionalizmu. Nema u ovom stanju ništa senzacionalno.

Ljudi umiru, ne mogu doći do adekvatne zdravstvene skrbi, u društvu su podjele, sve je veći broj siromašnih, a sve manji broj onih koji žele ostati u Hrvatskoj.  Nijedan veći medij ne promovira drugu stranu priče koja ne negira postojanje virusa, nego ukazuje na nelogičnosti kojima smo svakodnevno okruženi. Naravno, medijima je najbitniji novac.

Vjerujem da bi dali priliku i drugoj strani kada bi sakupila više novaca od onih koji su ih potplatili. Pošto to nije moguće, jer imamo posla s ogromnim kapitalom koji ulaže da bi vratio uloženo i pritom višestruko zaradio, ostati ćemo na marginama i nad nama će se provesti zacrtani plan. Dok narod ne posegne za radikalnim sredstvima prisile, službeni će Zagreb nastaviti vršiti teror jer nemaju drugog izbora, stoga predsjedniku vlade nisam napisao „cijenjeni“ jer bih onda, prije riječi, u zagrade morao staviti slovo „u“, a znam koliko mu je to slovo mrsko.

Predsjedniče vlade RH,

Molim vas da se udostojite odgovoriti na ova pitanja, barem sebi, jer meni odgovor ne treba.

1. Vjerujete li u nekakav miks tvari, koje se pretežno smatraju otrovima, a koje je stvorio čovjek (raspadajuće prolazno biće sklono pretpostavkama i pogreškama) toliko da ćete njima cijepiti svoju vlastitu djecu, Milu i Marija?

2. Jeste li svjesni da ćete, forsiranjem cijepljenja naše djece, snositi posebnu odgovornost (kod Boga) za komplikacije i smrti koje će se pritom neminovno događati, pošto je činjenica da se događaju i kod starije populacije?

3. Jeste li spremni na to da će se jad tih roditelja, koji zbog vas izgube svoje dijete, reflektirati na vas i na vašu obitelj?

4. Bojite li se Boga zato što ste pristali biti instrument u rukama Zla kojemu se ne nazire kraja i koje konačno dolazi po ono što mu je i prvotno bio cilj – DJECA?

5. Jeste li svjesni da ćete, krenete li na njih, posljedično izgubiti najprije san, zatim duševni mir, a onda s njim i razum, pošto nitko nije toliko jak, a ni bezdušan, da se s tim može nositi?

6.  Jeste li se spremni suočiti s dječjim plačem, kojega ćete uskoro početi čuti i koji će se umnožavati u vašoj glavi, najčešće kada ostanete sami?

7. Što ćete pomisliti kada zagrlite svoju Milu i svojega Marija, a neki roditelj više ne može zagrliti svoju djecu, jer ste mu vi oduzeli najveću životnu radost?

8. Jeste li svjesni, krenete li na djecu, da će roditelji biti u stanju učiniti sve i svašta da ih zaštite? I ja prvi!

9. Jeste li spremni, krenete li na djecu, na svoj politički kraj i gubitak svih budućih prilika u politici?

10. Jeste li svjesni da postoji mogućnost kako za vas više neće biti mjesta ni u Hrvatskoj, niti izvan Nje?

Ako ste na sve ovo spremni, onda niste ljudsko biće, nego bezbožnik bez imalo empatije, lišen svih ljudskih vrijednosti koje ga čine Božjim stvorenjem. 

Ako su vaši podređeni na ovo spremni, onda su to monstrumi. Jedan je, nekidan, svojom gubicom i riječima, pokazao mržnju i prijezir prema dijelu hrvatskog naroda u čijoj je podjeli sudjelovao.

Možda se vi ne bojite “fizičkog”, jer ste s te strane zaštićeni, ali ne bojati se “metafizičkog” nikako nije mudro, pošto njime upravlja Svemogući Bog. To znači ne bojati se Boga! Vaš će kraj biti ondje gdje On povuče crtu, a ne tamo gdje vi želite da se ta crta povuče, ako uopće vizualizirate istu. Vidjeli smo kako su završili svi koji su se igrali bogova. U bogatoj Hrvatskoj povijesti bilo ih je i previše, ali, u zadnjih 100 godina, vi ste treći ili četvrti iz kluba onih koji su se najviše zaigrali i uživili u tu ulogu. Nije li vrijeme da zastanete prije nego vam se obije o glavu?

Molim vas, ostavite djecu na miru. Pustite ih da rastu i da budu sretna. Nitko im neće moći nadoknaditi izgubljeno djetinjstvo, niti vama izgubljenu dušu. 

Još nije kasno da postanete premijer i zaštitnik svojega naroda, a ne tuđih interesa. Priznajte svom narodu da ste ucijenjeni i zatražite oprost. Ako je po ičemu ovaj dobri narod poznat onda jest po praštanju. Na vama je sada odluka: biti kontra naroda i kratkog roka trajanja, ili biti za narod i vječno vladati. Zar niste ništa naučili na Sanaderovu primjeru? Nije li mogao vladati dosmrtno samo da je bio pametniji i mudriji? 

Vrijeme je da nam kažete za koga ste, jer, na djeci ćete se polomiti. Neće to biti, da parafraziram našega “predsjednika”; “Per aspera ad astra“. Biti će to beskrajno polje trnja. U ovom trenutku, toga morate biti svjesni. Podsjetite se što Isus kaže za djecu. Iako se pozivate na nepostojeći smjer u kršćanstvu, sigurno vam je jasno s čim imate posla.

Pozovite se radije na priziv savjesti, osigurajte naciji lijekove koji uistinu pomažu, a oni koji se žele cijepiti, dakle, punoljetne osobe, neka se cijepe i budu pokusni kunići. Postoji bezbroj drugih načina kako zaštititi djecu. Mi to moramo učiniti već danas jer su na prvom frontu djeca koja su u domovima i bez roditelja.  Smatram da bi sve druge mjere bile mnogo učinkovitije od podvrgavanja eksperimentu kojemu ne znamo ishod.

Moj brat je cijeli svoj kratki život bolovao od autoimune bolesti koju je uzrokovalo cjepivo (BCG TBC). Umro je u 24. godini, ostavivši iza sebe kći od 3 mjeseca.

Kao otac NIKADA, pod ničijom prisilom, prijetnjama, ograničenjima i sl., neću dati potpis za cijepljenje svoje djece.

Vjerujem da će svaki roditelj, koji ima imalo u glavi, učiniti isto. Da je cjepivo testirano, da znam sastav, nuspojave i ostale važne podatke, ne bih se protivio, dapače, nisam antivakser, moja djeca su primila sva cjepiva propisana zakonom. Osobno sam, također, zaštićen. Nisam baš kao “lički medvjed”, ali jesam kao “delmatski lav”.

Problem je u tome što nam uvaljujete “mačka u vreći” želeći nasilno cijepiti narod. Čak biste prije pristali na tu narodnjačku  formulaciju nego na onu drugu, tj. “eksperimentalno cjepivo”. Ništa što se nasilno želi nametnuti proći neće! Ovom je narodu dosta nasilja i avatara koji se očigledno rađaju s urođenom sklonošću da ga nad njim provode. Dokažite da niste taj.

Javno priznajte da vas ucjenjuju i svi ćemo stati iza vas, ako treba i s oružjem. Nije prvi put da se moramo braniti od tuđe čizme, a sigurno nije ni posljednji.

Svim strancima bih uputio riječi koje je jednom izrekla moja mala mudrica: „“NEŠ PO SVOM U MOM!“. Naša povijest je starija i bogatija od povijesti zemalja Europe. Razne politike su nas dovele do položaja robova i konjušara, a nekada smo bili Iliri, gospoda i kraljevi ovih prostora!

Svako dobro vam želim.

piramidasunca/Mate Puljak, otac

a onda sve ostalo

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button