Domovina

Oko 50% umrlih proteklog tjedna sa Covidom su stariji od 80 godina!

U proteklom tjednu su nažalost preminule 182 osobe od/sa Covidom, odnosno 28,2% više u odnosu na prethodni tjedan, od toga je 69 (37,91%) osoba bilo na respiratoru, a 43 (23,6%) osoba su bile cijepljene barem jednom dozom cjepiva.

Raspodjela po dobi i spolu u posljednjih tjedana dana prikazana je u tablici 5. a prosječna dob umrlih je iznosila 76,3 godine. Kao što možete vidjeti u tablici niti jedna osoba mlađa od 40 godina nije preminula od Covida u proteklom tjednu(kao ni u tjednu prije) te bilo kakvo inzistiranje na cijepljenju zdravih i osoba mlađih od 40 godina nema nikakvog smisla.

Najnoviji službeni podaci pokazuju da je najveći broj covid-smrti u kategoriji necijepljenih starijih od 80 godina(oko 50%). Nažalost u Hrvatskoj smo starije od 80 godina jako malo cijepili.

Ukupno je od početka epidemije preminulo 9.220 osoba. Većina preminulih osoba imala je značajne
komorbiditete ili su bili visoke životne dobi. Prosječna dob preminulih osoba iznosi 76,3 godina. 3.597
osobe preminule je na respiratoru.


Cijepljenje samo 1% starijih od 80 godina spriječit će više smrti od cijepljenja apsolutno svih zdravih i mlađih od 50 godina. Sve covid-potvrde, masovna PCR testiranja i samoizolacije djece i druge besmislice kojima se mlade pokušava natjerati na cijepljenje čak i da su 100% uspješne i rezultiraju cijepljenjem svih mlađih od 50 godina mogu imati učinak najviše kao cijepljenje 1% starijih od 80 godina…

Izvor:koronavirus.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button