Izbor uredništva

Nažalost neki jako “ugledni” mediji su nam lagali!

Jako je važno da utvrdimo koji ugledni mediji su nam lagali i zašto. Neki od njih su možda samo naivne žrtve “edukatora” pandemijskog marketinga i njima možda i možemo oprostiti.

Uskoro će svi tvrditi da su oni oduvijek bili protiv uvođenja “strogih mjera”.To je dobro, no ne treba zaboraviti da ipak postoje oni koji su jako aktivno lobirali za stroge mjere i vrlo agresivno napadali i pokušavali ušutkati nas koji smo se protivili takvoj politici. Također postoje i oni koji su jako profitirali od nametnutog pogrešnog odgovora na pandemiju.

Dio tog profita je bio legalan i legitiman, no dio je ostvaren pomoću raznih koruptivnih metoda i to treba detaljno istražiti i sankcionirati. Najviše treba istraživati one koji su manipulirali strahom i utjecajem u raznim tijelima kako bi sebi i partnerima u toj koruptivno/zločinačkoj organizaciji osigurali profit.

Nažalost, dovoljno puta ponovljena laž postaje istina. Industrija pandemije zaradila je desetine milijardi dolara i zato su svoju „istinu“ uspjeli učiniti medijski dominantnom. Jedna od najgorih laži koja je medijskom propagandom pretvorena u „istinu“ je sustavno ignoriranje imuniteta stečenog prebolijevanjem COVID-19. Nitko ne želi biti bolestan i namjerno se zaraziti, no nametanje cijepljenja onima koji su već preboljeli covid (a covid-potvrde su radile upravo to) bilo je motivirano jedino nezasitnom gladi za profitom.

Znanstvena istina je nažalost spora, no sve je više znanstvenih radova koji jasno pokazuju da to nije imalo nikakvog smisla. Jedna takva velika studija iz Katara nedvosmisleno dokazuje da je zaštita nakon infekcije dugotrajnija i učinkovitija od zaštite nakon cijepljenja. Nažalost sve do nedavno takve izjave su proglašavane antivakserskim, a mi koji smo to zagovarali bili smo aktivno cenzurirani i sustavno mobingirani u medijima…

Nažalost neki jako ugledni mediji su nam lagali!
crodex.net
Izvor: Gordan Lauc/Facebook

Jedna od najvećih pogrešaka u ovoj pandemiji bila je potpuno jednostrano prikazivanje informacija. Vlade, mediji i velike koorporacije „propisali“ su što je istina i svako propitivanje te „istine“ rezultiralo je cenzuriranjem, ušutkavanjem i/ili javnim ismijavanjem. Nažalost velika većina znanstvenika je pognula glavu i šutila…

Službena „istina“ je proglašena bez poznavanja stvarne istine, a kada prikrivate stvarnu istinu, onda se šire poluinformacije i priče koje su često prenapuhane.

A evo što se događa kad ne znaš što si pisao ili tvrdio u 2021.g.

Evo što se događa kad ne znaš što si pisao ili tvrdio u 2021.g. Zahtijevamo da Faktograf hitno istraži ovaj nered u glavama propagandista koji se sve više gube u svojim lažima.

Lobisti pandemijske mafije su i kod nas napravili jako puno štete, no srećom puno manje nego u drugim dijelovima svijeta.

Vrijeme je da se ovaj pandemijski igrokaz preseli u sudnice i da se krivci identificiraju i sankcioniraju.

Nažalost neki jako ugledni mediji su nam lagali!
crodex.net
Foto: Promijenimo Hrvatsku/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button