Crna kronikaVideo

VIDEO: NASILJE TREBA OSUDITI I KADA GA ČINE TRANSRODNE OSOBE

Jučerašnji masakr u Nashvilleu u kojem je ubijeno šestero ljudi, od čega troje djece, četvrti je slučaj masovnog ubijanja u SAD-u od strane osoba koje su se deklarirale kao transrodne u proteklih pet godina.

Ovo ne pišem da bih podigao razinu mržnje spram trans populacije, već stoga jer brojni mediji (posebice u SAD-u) stidljivo priznaju činjenicu da je ubojica bila transrodna osoba koja je iza sebe čak ostavila i pisani manifest svojih luđačkih motiva.

Da podsjetim, prilikom nedavnog stravičnog zločina u LGBTQ klubu u Colorado Springsu prošle godine, gdje je ubijeno pet osoba, većina medija je prešutjela da se počinitelj tih gnjusnih zločina na sudu očitivao kao ne-binarna osoba koja koristi osobne zamjenice “oni/njih”.

Mislim da bi se agresivni rodni aktivisti i njihovi politički mentori povodom ovih slučajeva malo trebali zamisliti dokle sve mogu ići posljedice javnog diskursa u kojem ne priznaješ ničju istinu osim svoje, a pogotovu onu u kojoj transrodne osobe mogu biti i počinitelji nasilja, a ne samo žrtve.

Policija je objavila da je pronašla pismo i kartu povezanu s pucnjavom u školi Covenant

Šestero ljudi, među kojima troje djece, ubijeno je u pucnjavi u privatnoj prezbiterijanskoj školi u američkom gradu Nashville. Masovna ubojica je Audrey Hale 28-godišnjakinja i bivša učenica škole. Napadačica je ubila troje djece i troje odraslih prije nego što ju je policija ustrijelila.

“Imamo manifest, imamo neke spise koje analiziramo, a koji se odnose na današnji datum”, rekao je šef policijske uprave na konferenciji za novinare. “Imamo kartu na kojoj je nacrtano kako se sve ovo u školi trebalo odvijati.”

Ova su ubojstva uslijedila nakon što je država Tenesee zabranila medicinske tzv. “operacije promjene spola” i kabaretske transvetitske izvedbe za odrasle pred djecom.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button