Domovina

MOST:Referendum je zadnja crta obrane: pridružite nam se

Most želi ukinuti “stožerokraciju” pa od 4. prosinca kreće u prikupljanje potpisa za dvije referendumske inicijative kako bi se o epidemiološkim mjerama odlučivalo dvotrećinskom većinom u Hrvatskom saboru, ističu u saborskom Klubu Mosta.

”Samo želimo da o najbitnijim odlukama/zakonima koji ulaze direktno u naše slobode, u zdravlje građana – ne odlučuje nekakva fejk Stožerokacija. Ta Stožerokracija je kriva za sve loše politike oko COVID situacije i zato:

COVID potvrde su KRIVE da se događa proboj virusa u bolnicama i da umiru ljudi koji su u teškim zdravstvenim stanjima. Namjerno se ne testira cijepljene iako i cijepljeni gotovo podjednako prenose virus. Dakle: UKIDAMO covid potvrde.

Nema više igre skrivača iza Stožera koji nam donosi nelogične mjere, koji donosi štetu zdravlju ljudi, gospodarstvu, obrazovanju, sportu, našoj mladosti. Stožer ljude ucjenjuje i prisiljava da čine nešto protiv svoje volje. Zato ukidamo Stožerokraciju i vraćamo demokraciju – odlučivanje tamo gdje mu je i mjesto: u Hrvatski sabor.

Referendum je JEDINI legitimni i ispravni način gašenja Stožerokracije i vraćanja povjerenja u institucije. U institucije Države za koju su ginuli naši očevi i majke u Domovinskom ratu.

Postoji u našem društvu i malena skupina radikala koji bi htjeli da ulice gore i da se krv prolijeva. S gnušanjem odbijam sva ta nastojanja. Oni neće imati nikakvu moć da unište demokraciju koju su nam omogućili hrvatski branitelji. Dosta je bilo našem narodu sile i sila kroz povijest. Jedino referendumom se može ugasiti Plenkovićeva autokracija i ojačati demokracija.

Referendum ne odgovara nedemokratskim interesnim skupinama, HDZ-u, najviše Plenkoviću, pojedinim političarima koji zagovaraju totalitarističke ideje i onim skupinama koji okreću milijarde na ovoj pandemiji. Njima svima ne odgovara da se ugasi Stožerokracija i da mičemo COVID potvrde. ” naveo je Marin Miletić.

Poslušajte što je o ovoj temi danas u Saboru rekao zastupnik Mosta Nino Raspudić:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button