Izbor uredništva

Mogu li nam ”struka” ili dežurni zastrašitelji objasniti ovo?

Portugal je procijepio gotovo 95 % odraslog stanovništva (što je bila želja velikog dijela mainstream medija,radikalne ljevice Možemo i dijela ostale ljevice u Saboru) a trenutno imaju smrtnost od virusa desetak puta veću od nas .

Može li nam struka( Đikić,Kolarić,Trampuž,Srića,Beroš…) ili dežurni zastrašitelji(Zoran Šprajc,Mojmira Pastorčić, Aco Stanković,Goranko Fižulić,Petar Vidov…), a slobodno neka se jave i koronaprofiteri objasniti :

1. Kako tumačite da Portugal ima desetak puta više kovid smrti od nas iako imaju 95% cijepljenih i 65% busteriranih i čeka li to i nas?

2. Kako tumačite da je epidemija u Njemačkoj desetak puta (!) veća nego kod nas?

3. Zašto njemački nabijači panike Đikić, Trampuž i Čičin-Šain ne upozoravaju na očitu opasnost uvoza epidemije iz Njemačke a bili su jako zabrinuti za nas?

4. Treba li zabraniti ulazak njemačkim turistima da spasimo sezonu i živote jer očito unose virus?

5. Možemo li uskoro očekivati ozbiljnije nabijanje panike (već je malo počelo)?

6. Kako tumačite da oni koji su bili za lockdowne, segregaciju, nametanje cijepljenja djece, kovid potvrde i maske se sada prave da nisu imali s time nikakve veze i hoće li se oni opet aktivirati kad narastu ‘brojke’ (kako se izražavaju)?

Postavlja se pitanje zašto ovo ne možemo pronaći u mainstream medijima dok je istovremeno kada je smrtnost u Hrvatskoj bila veća na sva zvona su prizivali upravo Portugal kao primjer kako bi se trebala ponašati Hrvatska:

Dežurni zastrašitelj koji je pozivao na obavezno cijepljenje

Navedeno je na društvenim mrežama komentirao i saborski zastupnik Marin Miletić:

”Portugal je procijepio sve što hoda (što je bila želja radikalne ljevice Možemo i dijela ostale ljevice u Saboru) imaju 95% procijepljenost i smrtnost od virusa desetak puta veću od nas. Može li mi struka ili dežurni zastrašitelji, a slobodno neka se jave i koronaprofiteri objasniti kako to? Jer evo, ne razumijem. Hvala.” napisao je Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button