Izbor uredništva

Lovrene, da te nema trebalo bi te izmisliti!

Dejan Lovren je u miks-zoni nakon pobjede Hrvatske nad Marokom (2:1) na utakmici za broncu na Svjetskom prvenstvu očitao bukvicu pojedinim novinarima i medijima iz Hrvatske i Srbije. Nakon što je opširno govorio za strane medije te se srdačno pozdravio s ruskim novinarom, odbio je dati izjavu za pojedine novinare iz Hrvatske i Srbije koji su ga tražili komentar.

Samo je prošao pokraj njih, ali se ubrzo vratio nakon što se zbog njegovog prolaska pored hrvatskih novinara netko nasmijao. To je bio, Frane Vulas, novinar Slobodne Dalmacije koja je cijelo vrijeme prvenstva (a i prije) bila puna tekstova koji su omalovažavali Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i samog Lovrena. Novinar srpskog portala Telegraf bio je u društvu novinara iz ”Hanžar ” medija te snimio što je Lovren rekao.

“Tko se smije?! Kakav je ovo način, vi ste protiv, vi se smijete, sprdate se s nama. Vama nije drago zbog ovoga. Ne, vi niste ponosni! Jedni ste od rijetkih koji ste pljuvali po nama od početka i niste vjerovali!”, rekao je Lovren.

Podsjetimo se što su pojedini mediji u Hrvatskoj pisali o Hrvatskoj i Lovrenu:

Tako je novinar Slobodne Dalmacije Ivica Ivanišević u petak, 9. prosinca 2022., napisao tekst pod naslovom: “Zlatko Dalić je slučajno postao izbornik i još slučajnije je to i danas. A svi se boje izgovoriti bjelodano – naprosto smo miljenici sreće.”

Na ovakve izjave, nakon pobjede nad Brazilom i osvajanja bronce u susretu sa Marokom, čovjek se može samo dobro nasmijati.

Također ista Slobodna Dalmacija je nakon prve utakmice protiv Maroka u naslovu navela da je ”Lovren bio uteg ekipi”. Podsjećamo ,Lovren je tu utakmicu odigrao odlično i bio je proglašen u idealnu momčad 1.kola od Sofa Scorea.

Neki mediji i njihovi novinari koji djeluju u Hrvatskoj su zadnjih godinu dana uzeli Dejana Lovrena “na zub” i otvoreno ga vrijeđali čak i na svojim privatnim statusima koje sad brzo brišu.

Lovren je šutio i šutio i jučer im rekao u lice što misli o tome.

Sad isti ti mediji i novinari od sebe prave žrtvu i traže vaše suosjećanje i traže vaše osuđivanje Dejana Lovrena (ne u lice naravno nego piskaranjem…)

Na vama je da izaberete što je ispravno.

Ovi kontinuirani napadi na Lovrena koji su izazvali reakciju Lovrena sigurno nisu slučajni i to očito nije bilo zbog njegove igre već zbog domoljubnih stavova Dejana Lovrena koji drastično odstupaju od stavova koje propagiraju pojedini mediji u Hrvatskoj. Očito pojedini mediji i novinari imaju zadatak da umanje sve ono što je dobro i žele da oni budu u centru pažnje. Koliko su naše Vatrene vrijeđali i omalovažavali na SP dobro su i prošli. Lovrene svaka čast.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button