Domovina

LAŽ: Milanović o Suljagićevim optužbama

”Laž, a laži ne komentiramo”, poručeno je za Bljesak.info iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske na upit o optužbama direktora srebreničkog Memorijalnog centra Emira Suljagića da je Zoran Milanović rekao kako u Srebrenici nije počinjen genocid.

Naime, Suljagić je na, kako se ispostavlja, ovu laž, reagirao uz psovanje majke hrvatskom predsjedniku. Objavio je na Twitteru kako je Milanović na ručku tijekom susreta Brdo-Brijuni prisutnim predsjednicima rekao kako ”zna što je genocid i da se on nije dogodio u Srebrenici”.

Uz to, Suljagić je opsovao majku hrvatskom predsjedniku, a kasnije poručio kako će to učiniti opet. Suljagić se pozvao na pisanje srbijanskog dnevnika Danas, a kasnije naveo kako ima potvrde navedenog. No, zanimljivo je da nije bilo nikakvih reakcija bošnjačkih članova Predsjedništva BiH, Šefika Džaferovića i Željka Komšića. Što mislite bi li reagirali da je Milanović izjavio ovakvo nešto?

Snimka zaslona

Nakon ovih optužbi, uslijedile su brojne reakcije i osude Milanovićevih navodnih izjava. Otišlo se toliko daleko da se zatražilo proglašenje hrvatskog predsjednika personom non-grata.

U nastavku pogledajte što je prije dvije godine o Srebrenici uistinu rekao Zoran Milanović:

Ne možemo se oteti dojmu da je cijela ”afera” izmišljena i konstruirana u bošnjačkom AID-u.
Inače Agencija za informiranje i dokumentaciju koju je osnovala radikalna mreža islamista U BIH se neslužbeno smatra odgovornom za mnoga politička ubojstva u BiH i nerede.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button