Domovina

Krapinske Toplice:”Bioterorist DETECTED”! VAN IZ ŠKOLE S NJIM!

Zaštitari u Krapinskim Toplicama su zabranili danas ulazak učeniku na pohađanje nastave jer nije nosio masku.

Danas je jedan dječak došao u školu s roditeljima, bez maske i zaštitari ga nisu pustili u školu.

Izgleda kako se stanje ispred osnovne škole u Krapinskim Toplicama u koju je, podsjetimo, ušla skupina roditelja koji ne pristaju da im djeca nose maske u školi, a onda su se oko cijelog slučaja oglasili ministar obrazovanja Radovan Fuchs, ravnatelj škole, ali je i za RTL jučer župan Željko Kolar rekao kako će danas zaštitari stajati ispred škole da se takve “svinjarije” ne bi ponovno dogodile.

Sve to dogodilo se jer je u toj školi obvezno nošenje maski iako nošenje maski dokazano šteti djeci a gotovo uopće ne pomaže u sprječavanju širenja pandemije Covid-19.

Jedno policijsko vozilo cirkulira oko škole. Na vratima škole stoje dva zaštitara, a u školi su dva policajca u civilu kao da postoji opasnost od terorističkog napada. Ispred škole stoji nekoliko prosvjednika koji sve snimaju mobitelima i negodovali su na RTL-ove novinare, kao i novinare lokalnih medija koji su neobjektivno izvještavali o ovom slučaju. 

Nitko od prosvjednika, kao ni roditelji ne žele dati izjavu jer “mainstream mediji iskrivljuju istinu”. 

Stigla je i policija oko 9 sati, a svima onima koji nisu roditelji rekli su da se maknu iz okruga škole. Policija je krenula legitimirati. 

Žalosno je i nije normalno što moraju bit zaštitari na ulazima jer pojedina djeca neće nositi maske koje znanstveno dokazano štete djeci a djeca uopće nisu ugrožena i svega 0,0002% zaraženih imaju teški oblik bolesti uzrokovane sa virusom Covid 19.

Ne radi se o nenošenju maske kao o hiru, već o zdravom razumu donesenom na osnovu činjenica iz niza relevantnih analiza znanstvene literature o utjecaju trajnog nošenja maski na ljudsko zdravlje, imunitet i fiziologiju općenito.
Odgovornost je na nama, roditeljima, svakoj odrasloj osobi našeg društva – djecu smo dužni zaštiti, zapravo, mi dugujemo djeci sve najbolje što možemo dati.

Djeci je za normalan rast, razvoj i sveukupno zdravlje potrebna sigurna i stabilna okolina. Zabrinjavajuće su mjere koje kontinuirano mogu održavati razvijanje straha – u ovom slučaju straha od bolesti. Strah dokazano urušava prirodne, evolucijske mehanizme mogućnosti obrane ljudskog organizma od mikroba.

Ovo sto se radi od strane ravnatelja, župana i medija ovom djetetu je NEPRIHVATLJIVO!!Prekršena su sva njegova prava, a Ravnatelj je prekršio i zakone, povelje, konvencije i Ustav zbog preporuke/upute?! U isto vrijeme imamo festival popevki na zatvorenom gdje cijela politička elita sjedi bez maski?! O čemu mi pričamo? Rade od djece ”debile” i izruguju se roditeljima.

Također ističemo da se roditelji itekako ovdje pitaju i trebaju pitati jer nametanje takve upute/preporuke nije u skladu sa Ustavom RH i Odlukom Vlade RH o objavi Opće deklaracije o ljudskim pravima i člankom 5. iste, te Kaznenim zakonom RH i člancima 125., 138. I 139.

U uputama HZJZ-a (str. 9 točka 13) piše da u hodnicima i zajedničkim prostorima maske obavezno nose učitelji, nastavnici i svi drugi zaposlenici škole. Učenici se ne spominju. Dakle, zar je teško pročitati upute i vidjeti da je ravnatelj donio mjeru u suprotnosti s uputama odnosno da učenici NE MORAJU nositi maske na hodnicima.

Ovo je sustavno zlostavljanje djece i želimo li da naša djeca rastu u ovakvom okruženju?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button