Svijet

Kardinal Müller: Homoseksualni “blagoslovi” koje traže njemački biskupi su “blasfemija”

Sada je vrijeme “nevolje” i “psihološkog terora” tijekom kojeg se katolici progone, kardinal Müller (74) rekao je za NCRegister.com (11. veljače). Za njega je nova situacija da u zemljama sa starim kršćanskim tradicijama dolazi do progona “iznutra”.

Müller objašnjava da su neistomišljenici – [pape,] “kardinali, biskupi, profesori teologije” – “sekularizirani ljudi” koji sebe nazivaju “katolicima”, ostaju pri svojim titulama i uzimaju novac Crkve, “no neće prihvatiti učenje riječi Božje” i “ne vjeruju u ono što Crkva govori”.

Ti ljudi su za Müllera “materijalisti” koji ne vjeruju u Otkrivenje nego u pseudoznanosti. Müllerovo pozivanje na neimenovane Marxa i Hollericha je očito. Njihova podrška homoseksualnoj agendi je, objašnjava Müller, “potpuno idiotska” jer je mitologija homoseksa protivna ljudskoj prirodi, “ne samo u biološkom, već i u filozofskom smislu”. Prema tome, homoseksualni “blagoslovi” koje traže njemački biskupi su “blasfemija” jer poriču da je čovjek stvoren kao muškarac i žena.

Oni žele uništiti svećenstvo protiveći se celibatu i uskraćivanjem sakramenta redova, pretvarajući tako svećenika u neku vrstu socijalnog radnika bez identiteta, dodaje Müller.

Za njega su neistomišljenici kukavice pošto neće kritizirati dekadentni svijet ili pobačaj nazivati djeteubojstvom jer se boje napada. Umjesto toga, oni iskorištavaju seksualno zlostavljanje kako bi unaprijedili svoju agendu, bez ispitivanja uzroka ili inzistiranja na ređenju svećenika koji mogu živjeti u apstinenciji.

Müller primjećuje da oligarhijski mediji često favoriziraju minhenskog kardinala Marxa jer je “on najbolji promicatelj njihovog cilja – neutralizirati Crkvu” i spriječiti je da daje “odgovore na duboka egzistencijalna pitanja”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button