DomovinaVideo

KAOS: Sačić istinom razoružao Pupovca i SDSS, Pupovac eksplodirao od ljutnje pa….

Saborski zastupnik Sačić govorio je u Hrvatskom saboru na temu izvješća o provođenju ustavnog Zakona o pravima nacionalnih manjina i o utrošku sredstava osiguranih u državnom proračunu Republike Hrvatske za 2021. godinu za potrebe nacionalnih manjina.

Zastupnik Sačić je na samom početku svog govora istaknuo kako je gad svaki onaj tko misli da su Hrvati loš narod i kako Hrvati žele nacionalnim manjinama zlo. Zatim, još je dodao kako su Hrvati vrlo dobroćudan narod ali kako stavljaju ulje na vatru u odnosu Hrvata i Srba oni koji zagovaraju velikosrpsku ideju i SDSS-ovi saborski zastupnici koji ne postupaju u skladu s Ustavom Republike Hrvatske.

Zastupnik Sačić je također istaknuo kako je upravo zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac sa govornice Hrvatskog sabora grubo vrijeđao hrvatski narod, branitelje i žrtve. “Na obljetnici vojnoredarstvene akcije Oluja nema SDSS-ovih saborskih zastupnika jer uvijek imaju neke isprike.

Sram ih može biti.” – posebno je istaknuo zastupnik Sačić.

Nakon vrlo burnog govora zastupnika Sačića, dva zastupnika su tražili povrede Poslovnika. Prvi je tražio povredu Poslovnika zastupnik Spajić koji je istaknuo da zastupnik Pupovac nije nikakav zastupnik nacionalnih manjina u Hrvatskom saboru, već da im on predstavlja samo teret i stvara lošu sliku čestitih Srba u Republici Hrvatskoj.

Zatim je tražio povredu Poslovnika zastupnik Pupovac koji je istaknuo kako je govor zastupnika Sačića bio uvredljiv za sve Srbe i pripadnike nacionalnih manjina. Zastupnik Pupovac je bio izrazito ljut te je napustio sabornicu uz riječi:

“Ne znam kada ću se više tu vratiti.”

Zastupnicima Spajiću i Pupovcu je potpredsjednik Hrvatskog sabora Reiner dao opomenu zbog kršenja Poslovnika Hrvatskog sabora.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button