Domovina

Kako prijaviti Acu Stankovića i Maju Sever Uskoku?

Adrese na koje možete prijaviti uredništvo Nu2 USKOKU su sljedeće:

Možete se obratiti Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK) putem pošte, telefona, faksa, e-maila ili osobnim dolaskom u Ured, i to:

  • uredu u Zagrebu na adresi Gajeva 30a, 10 000 Zagreb, na broj telefona: 01/4591-874, putem faxa: 01/4591-878 ili na e-mail: [email protected]
  • odsjeku u Splitu na adresi Gundulićeva 29 A/III, 21 000 Split, na broj telefona: 021/387-623, putem faxa: 021/387-625 ili na  e-mail: [email protected]
  • odsjeku u Rijeci na adresi Frana Kurelca bb, 51 000 Rijeka, na broj telefona: 051/327-224, putem faxa: 051/327-297 ili na e-mail: [email protected]
  • odsjeku u Osijeku na adresi Kapucinska 21, 31 000 Osijek, na broj telefona: 031/215-261, putem faxa: 031/215- 261 ili na e-mail: [email protected]

Možete prijaviti i Sektoru za sprječavanje korupcije Ministarstva pravosuđa i uprave na e-mail: [email protected].

Zaprimljene predstavke i eventualnu dokumentaciju Sektor za sprječavanje korupcije proslijedit će nadležnim državnim tijelima na daljnje postupanje.

E sada kako prijaviti ovu emisiju tj vaše sumnje na počinjeno djelo korupcije.

Ovo su tvrdnje koje trebate staviti u tijelo maila. Što više bude prijava, veće su šanse da će USKOK ozbiljno shvatiti naše prijave.

  1. Dovođenje Komšića u ovom trenutku na državnu radio TV jasno šteti imidžu HRT-a, on je nepoželjna osoba za državne institucije RH. Zašto bi se netko izlagao nepotrebnoj kritici uredništva i nadležnih osim ako sam nije korumpirao i njih.
  2. Lako je provjeriti koje agencije za P.R. putem iste grupe privatnih medija (Jutarnji list, HINA, 100posto.hr, Net.hr) zakupljuju medijski prostor za reklamiranje Komšića i predstavljanjem istog kao “posve normalnog političara” a ne tiranina u rukama SDA koji je u BIH instaliran za stvaranje klime nepravednosti i poticanje iseljavanja Hrvata.
  3. Potrebno je provjeriti uplate na račun tih agencija i tko im je uplaćivao iz BIH
  4. Potrebno je provjeriti uređaje Maje Sever i Aleksandra Stankovića, putanju kretanja zadnjih tjedana, otkriti tko je dogovorio nastup.

Kao najveći dokaz korupciji pozvati USKOK da detaljno uz nekoliko medijskih eksperata odgledaju emisiju. Oni će im dati stručnu ekspertizu je li emisija bila naručeni plaćeni, koruptivni posao prodaje utjecaja na HRT-u ili je bila profesionalna. Obratiti pozornost na pripremljene Komšićeve odgovore koji su mogli biti odgovoreni samo na pripremljena i dogovorena pitanja.

Dokazu od gore priložiti sljedeće indicije: Tjedan prije Stanković ridikulizira Milanovića putem Rojsa, tjedan kasnije Stanković pušta Komšića da veliča Plenkovića. Naglasiti da postoji jasna indicija da je narudžba emisije možda čak plaćena iz samog vrha Vlade BIH. Pardon Vlade RH.

Sve ovo poslati u tijelu maila na gore dostavljene adrese.

Napomena: Nije rečeno da su Stanković i Sever glavni organizatori ove kriminalne radnje, moguće da su samo provoditelji koji su uzeli tek dio kolača. Ali USKOK mora poći od mjesta počinjenja kaznenog djela kako bi došao go glavnog ogranizatora.

Izvor:Poskok.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button