Ljepota i zdravlje

Kako je Srećko Sladoljev pobjedio koronu?

Naš poznati imunolog Srećko Sladoljev uspješno je prebolio korona virus. Grozno zvuči ali neki od stožeraša i preko noći proglašenih stručnjaka željeli su da upravo on završi na respiratoru da se onda mogu medijski iživljavati.

Doktor Sladoljev nedavno je poručio javnosti: ”Moram vam se pohvaliti. Konačno mi je ‘uspjelo’ zaraziti se koronom. Morao sam se suočiti s Apokalipsom da mi ne prigovaraju ‘nisi je imao, ne znaš!’

Dakle, u 24 sata zarazili smo se svi u obitelji. I gle čuda! Rezultati su sljedeći. Iako najrizičniji – zbog godina, umjetnog zaliska i astme, kroz koronu prolazim kao kroz blagu gripu, dva dana mi je temperatura jedva prelazila 37, a već 5 dana je i nemam. Ostali su danima imali i preko 38.5. Međutim nitko ne kašlje. Zadržali smo osjet okusa i mirisa. Osjet na slatko čak se pojačao. Slatko je postalo preslatko. Moj najizraženiji simptom bila je veoma jaka, dugotrajna bol mišića cijelog tijela. Kćer je bolila i očna jabučica.Međutim, shvatio sam, ta bol NIJE ZNAK SNAGE VIRUSA, nego snage naše protuvirusne obrane”.

Otkrio je da su svi ”preventivno” pet dana pili lijek Ivermectin i Cink.

Danas sam posjetio Srećka i poklonio mu moje vino da se još bolje oporavi, jer mu je dojadilo piti samo čajeve i vitamine, objavljuje Ivan Lovrinović na Facebook profilu Promjenimo Hrvatsku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button