Izbor uredništva

ŠOKANTNO! Nova reklama kreatora Calvina Kleina prikazuje….

ŠOKANTNO! Da se svijet kreće u potpuno pogrešnom smjeru, a čovječanstvo klizi na samo dno dokaz je i najnovija reklamna kampanja renomiranog brenda odjeće Calvin Klein koji je prešao sve granice “novog normalnog“.

Naime, u okviru proslave “Dana majki” renomirani brend odeće, Calvin Klein, angažirao je u svojoj novoj kampanji Roberta Betha, trudnog trans muškarca koji se sprema ni manje ni više nego za porođaj.

Calvin Klein je putem svojih društvenih mreža objavio seriju slika povodom ovog američkog praznika. “Danas, u znak podrške ženama i majkama širom svijeta, ističemo stvarnost novih obitelji ”, napisao je brend u svom opisu.

ŠOKANTNO! Nova reklama kreatora Calvina Kleina prikazuje.... www.crodex.net
ŠOKANTNO! Nova reklama kreatora Calvina Kleina prikazuje trudnog muškarca i trans ženu koji čekaju da se porode

Na slikama možete vidjeti majčinstvo u međurasnoj obitelji, na primjer. Obitelj koja je izazvala najveći utjecaj na mreže je ona koju čine Robert Beth, muški trans muškarac koji je trudan, i Y Erika Fernandes, trans žena, koji također čeka porod.

ŠOKANTNO! Nova reklama kreatora Calvina Kleina prikazuje.... www.crodex.net
Danas, u znak podrške ženama i majkama širom svijeta, ističemo stvarnost novih obitelji“, napisao je brend u svom opisu.

Ne brinite ako ste zbunjeni pa ne znate tko je ovdje muško a tko žensko a tko je bio muško pa postao žensko a tko je bio muško pa postao žensko da bi ostao žensko, i mi smo zbunjeni, zgađeni.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
epoha.com.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button