Domovina

Kako je ovo moguće ?! Potpuni nesrazmjer sa rezultatima lokalnih izbora?

Prema broju pregleda You Tube kanala platforme MOŽEMO i kanala Domovinskog Pokreta, od prije par trenutaka na dan 18.05.2021.g., (dan poslije službenih izbora) vidljiv je veliki nesrazmjer broja pregleda sa rezultatima lokalnih izbora za Grad Zagreb (slike u nastavku).

Nesrazmjer je drastičan i budi opravdanu sumnju jer je You Tube platforma s koje se crpe podaci na drugom mjestu popularnosti web adresa za Hrvatsku, a prema podacima Alexa 500 (na prvom mjestu je Google – naravno) – slika dolje.

Dakle, kao što je vidljivo iz priloženih slika (zaslona mobitela) broj pregleda video uradaka za šest zadnjih video izgleda ovako: Domovinski Pokret: cca 43.700 pregleda, dok je zadnjih šest videa platforme MOŽEMO ostvarilo tek cca 2.300 pregleda. Čak cca 19 puta više imaju pregleda video uradci Domovinskog pokreta. Međutim rezultati izbora pričaju neku svoju priču – slika dolje.

Čini se da u R.Hrvatskoj sve ima više smisla od službenih podataka i rezultata, počevši od ovih konkretnih podataka, pa tako se i onodobna Večernja škola Tomislava Pervana činila realnijom, razumnijom i sa više smislenih analiza i interpretacija, od Dnevnika, a pogotovo od NU2 i sl. nazovi ozbiljnih političkih i informativnih emisija.

Kako se god pogleda Zagrepčani imaju dva izbora:

Miroslav Škoro – Domovinski Pokret: koji je kroz svoj cijeloživotni radni vijek iznova i nanovo dokazao i potvrdio svoj talent (barem u glazbi i na estradi), ali i mnogo više je pokazao svojim tekstovima i pjesmama da ljubi svoju Domovinu (jer teško možeš zavaravati sve ljude svo vrijeme – zadnjih 30.g. – koliko je na estradi). A upravo je LJUBAV PREMA DOMOVINI ono što nedostaje političkim elitama zadnjih 20.g.. Naime, oni koji NE LJUBE svoju domovinu ne odnose se prema njoj sa poštovanjem, ne postupaju pravedno, ne postupaju zakonito, ne postupaju s ljubavlju i obzirom. Naprotiv – kod takvih vlada vlastiti interes, i vode se isključivo vlastitom koristi tzv. mentaliteta “use nase i podase” i /ili “snađi se druže”. Rezultat takvog svjetonazora je sveopća korupcija, nepotizam, mito, zloporaba položaja i ovlasti, a narod traži sreću i nadu – preko granice. Ja bih izabrao onog koji LJUBI, bez obzira kakve su kompetencije druge strane jer “kompetencije” ne osiguravaju pravednost, zakonitost, odgovornost, predanost, posvećenost – nego Ljubav.

Tomislav Tomašević – MOŽEMO platforma: jahači kulture smrti, pedersko-lezbijskog svjetonazora i po svim elementima potpuna su suprotnost vrijednostima hrvatskog naroda, kulture, običaja i vjere. Karakterizira ih u pravilu i većini parazitski način života, rad za strane centre moći i tko zna kakvih i čijih utjecaja. Imaju obilate donatore, sponzore, milijune, estradu, medije, tiskovine, sve što treba, da Vas lažu, obmanjuju, i povedu u propast.

Dragi Zagrepčani – imate i treći izbor – a to je da ostanete kući i prihvatite da Vas drugi vode – k vragu – jer će se upravo to dogoditi ako se ne osvijestite na vrijeme i ne onemogućite dolazak platforme MOŽEMO koja nije neokomunizam – ona je sjeme komunizma koji navire tajno i nesmetano – o čemu možete pročitati upozorenja ovdje.

U video spotu platforme MOŽEMO (u prilogu) jasno se mogu vidjeti “likovi” koji su protagonisti ove platforme – bez IKAKVIH obilježja hrvatskog naroda:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button