Domovina

JURČEVIĆ: SVE LOŠE U DANAŠNJOJ HRVATSKOJ MODERIRALA JE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA UDBA, A LUSTRACIJA JE PREDUVJET ZA USPOSTAVU DEMOKRATSKOGA DRUŠTVA!

Josip Jurčević, nacionalni koordinator odbora DP-a, jasno je poručio – UDBA je zločinačka organizacija, a lustracija u Hrvatskoj mora se provesti odmah:

”Valja znati da je ta udbaška struktura bila najveći neprijatelj bilo kakvoga hrvatstva, pogotovo Hrvatske države i bilo kakve demokratičnosti i ne može jedna takva struktura, koja je bila vrlo probrana po tom zločinačkom kriteriju, preko noći postati Služba državne sigurnosti samostalne i demokratske države Republike Hrvatske protiv koje se i danas bore”.

”Ključno pitanje u Hrvatskoj je zbog čega Hrvatska nije provela proces dekomunizacije? Zbog čega nije provela lustraciju na način na koji su to provele sve druge postkomunističke zemlje osim Hrvatske i BiH?”.

”Hrvatsku čeka proces lustracije, ali i dekomunizacije. U svim oblicima života još uvijek proživljavamo komunistički model vrijednosti koji je protivan samostalnoj i demokratskoj hrvatskoj državi”.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button