Domovina

Jesu li HDZ i Možemo u tajnoj koaliciji?

”Nakon Zambije a pogotovo nakon nedavnih političkih kretanja, Možemo mi djeluje kao kujica HDZ-a. Tu su da privlače petokolonaški birački kadar, ali da suštinski ne naprave ništa. ” piše poznati odvjetnik Davorin Karačić u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Koalicija HDZ-a i MOžemo nekima djeluje kao znanstvena fantastika, ponajviše radi formalnih političko svjetonazorskih razmimoilaženja, međutim i jedni i drugi su ekspediture visokih briselskih centara moći, koji putem njih provode svoju politiku u odnosu na Hrvatsku. Moguću suradnju HDZ-a i Možemo komentirao je i poznati zagrebački odvjetnik Davorin Karačić čiju objavu donosimo u nastavku:

,,Nakon Zambije a pogotovo nakon nedavnih političkih kretanja, Možemo mi djeluje kao kujica HDZ-a. Tu su da privlače petokolonaški birački kadar, ali da suštinski ne naprave ništa.

Vrlo čudan nastup HDZa u aferi Zambija otvara mjesta sumnji da je pala zamjena nečeprkanja za političko kokodakanje i skretanje lijeve biračke političke vode u odteretni kanal koji završi u ritu (oba značenja su prihvatljiva).

Neka vas ne zavaraju pojedine otrovne strelice jednih prema drugima.

To je dio folklora za naivne mase, a priznat će te, osim malo galame i pljuckanja, tu nema pravog duela.,, napisao je Karačić.

Sama kandidatura Sandre Benčić za premijerku i odbijanje suradnje sa SDP-om ukazuje na tu moguću suradnju. Strašno je uznemirujuće da se jedna osoba kao što je Sandra Benčić u glavnim medijima u Hrvatskoj uopće može smatrati ozbiljnim kandidatom za predsjednicu Vlade. Unatoč izdašnoj Soroševoj lovi i naklonjenim medijima te broj leftarda i dokazanu glupost birača, ipak mislimo da ova histerična i nesposobna žena ne može postati premijerka.

Postavlja se pitanje kome odgovara njezina kandidatura.

To je sasvim sigurno Andrej Plenković kojem mediji kao alternativu žele nametnuti jednu nesposobnu, neurednu, neurotičnu, smušenu i kaotičnu ženu. Kraj nje se i Andrej Plenković čini odličan?

Možemo su daleko najgori izbor jer bi uz Pupovčevu politiku koju provode HDZ i SDP, još agresivnije provodili i wokeizam , rodnu ideologiju i sulude ”zelene politike” … Srećom zbog katastrofalnih rezultata u Zagrebu, nikakve šanse nemaju, jer možemo samo zamisliti kakvu bi tek ti štetu napravili…

Ali to ne znači da zato treba dopustiti da državu i dalje vodi HDZ&SDSS&SDP, naravno.

Izvor:Davorin Karačić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button