Izbor uredništva

VIDEO: Jeste li posjetili stranicu pandemija.hr koja je na noge digla ”oštromjerašku” sektu ?

Pandemija.hr dokumentira izjave oštromjeraša da se ne zaborave. Tako da su ovi napadi na Bakića pokušaj da se revidira povijest, ušutka i sakrije kako su oni koji su se javno predstavljali (često lažno) kao ‘struka’ i ‘znanstvenici’ (ali ne liječnici kao takvi) potpuno podbacili s antiznanstvenim zahtjevima, koje srećom u velikoj mjeri nije prihvatio ni Stožer ni narod.

”Što su nam radili? Riječi kao na Infodemija su jedno. Vizuali i video su šokantniji. Cilj ove stranice je pokazati naročito zastrašujuće i uglavnom neutemeljene izjave kako se ne bi ponovilo.” navodi se na stranici pandemija.hr.

Proteklih dana svjedočimo nevjerojatnoj hajci pa čak i podnijetim kaznenim prijavama od strane HUBOL-a i HLK-a protiv poduzetnika Nenada Bakića i Gordana Lauca .

Navedenu hajku je prouzročila stranica pandemija.hr koju je u ovom mjesecu pokrenuo Nenad Bakić a koja na jednom mjestu prikazuje naročito zastrašujuće i uglavnom neutemeljene izjave znanstvenika i liječnika koje su govorili u protekle tri godine. Očito bi neki od njih da se zaboravi što su govorili i što su nam radili protekle tri godine.

Zloupotrebom institucija, neosnovanim kaznenim prijavama i priopćenjima HUBOL i HLK pokušavaju diskreditirati, uplašiti i ušutkati Lauca i Bakića koji su jedni od rijetkih koji su imali hrabrosti javno ponuditi drugačiji i razumniji odgovor na pandemiju.

Pandemija.hr dokumentira izjave oštromjeraša da se ne zaborave. Tako da su ovi napadi na Bakića pokušaj da se revidira povijest, ušutka i sakrije kako su oni koji su se javno predstavljali (često lažno) kao ‘struka’ i ‘znanstvenici’ (ali ne liječnici kao takvi) potpuno podbacili s antiznanstvenim zahtjevima, koje srećom u velikoj mjeri nije prihvatio ni Stožer ni narod. I za njih je ”govor mržnje” citiranje njihovih vlastitih izjava kojih se sada očito stide ali za koje se nikada nisu ispričali.

U svakom slučaju vam preporučamo da posjetite stranicu pandemija.hr kako ne bismo zaboravili i kako se ne bi ponovilo.

Dio naslova sa stranice pandemija.hr

Ovo je genijalno:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button