Zanimljivosti

Je li napad ”handžar” medija na Milanovića naručen iz Sarajeva?

Već nekoliko dana se hrvatska javnost zabavlja sa ocjenama sina od predsjednika Milanovića a u večerašnjem Otvorenom na HRT-u neće biti primjerice tema ‘‘Hoće li Hrvatska za nekoliko godina ostati bez vlastite proizvodnje mlijeka” kao ni primjerice najveći prosvjedi u Nizozemskoj u kojima se narod digao protiv ”zelene ideologije” već su tema ocjena iz matematike Milanovićevog sina?

Podsjećamo, Sanja Musić Milanović poslala je pismo ravnateljici Klasične gimnazije u Zagrebu Zdravki Martinić-Jerčić zbog zaključne ocjene svoga mlađeg sina iz matematike, a koja je nakon dopisa supruge predsjednika Republike promijenjena iz četvorke u peticu. U pismu navodi nepravilnosti koje je uočila u radu predmetne profesorice iz matematike, a zbog kojih je, tvrdi, njezin sin zakinut za odličnu ocjenu iz tog predmeta. Cijelo pismo možete pročitati ovdje

Očito je da u pismu Sanje Musić Milanović ne postoji nikakav problem i nema nikakvog pritiska. Žena jasno kaže da želi objašnjenja za konkretne stvari koje jasno opisuje. Dopis poslan školi vrlo je precizno sastavljen i poziva se na jasna kršenja pravilnika. A ne višu ocjenu. Kraj priče. Ona na to kao roditelj ima pravo. Pa i ja bih kao roditelj postupio isto, ako bi uočio da nešto nije u redu. Štoviše, roditelj ima obvezu da se bori za svoje dijete. Zar ona gubi pravo biti angažirani roditelj, zato jer joj je suprug predsjednik?

”Sanja Milanović danas je prva dama, a već sutra ne mora to biti. Ali će dok je živa biti majka i nema ništa prirodnije od reagiranja na nešto što smatra nepravednim prema vlastitom djetetu. Da, nezgodno je što to dolazi od supruge predsjednika Republike, ali zar bi njih dvoje trebali zanemarivati svoju djecu samo zato što otac te djece obnaša visoku političku dužnost?!

Zato mislim da su ocjene i podignute iako mama Milanović to nije tražila – da se sve zataška. Škola koja stoji iza svojih nastavnika i zna da su u pravu ne bi to radila.

Nakon što su brzinski nastojali zamesti tragove da se mogu praviti da se ništa nije dogodilo, sad se žale na politički pritisak. A glavno je pitanje – jesu li djeca dobila ono što im škola mora pružiti i je li sve bilo po pravilniku? Ako nije, sasvim je nebitno je li na to upozorila Sanja Milanović, Lidija Bačić ili Neva Nevičica. ” komentirao je navedeni slučaj politički konzultant Mate Mijić.

Svakom je jasno da se radi o benignom slučaju i da u pismu je očito da nema tu nikakvog pritiska i sasvim je sigurno da Zoran Milanović o navedenom slučaju ništa nije niti znao. Ovdje je na sceni samo loše režirani politički napad od medija koji nije sklon Zoranu Milanoviću i u mediju koji slovi kao ”glasilo” Vlade RH a već duži period otvoreno vrše propagandu velikobošnjačkih stavova u Hrvatskoj. Zanimljivo je da su napadi iz navedenih medija krenuli na Milanovića upravo kada se Milanović oštrije počeo zalagati za zaštitu prava Hrvata u BiH?

Postavlja se pitanje kome sada najviše odgovaraju napadi na Milanovića?

Nije tajna da novcem od majorizacije koji su ukradeni Hrvatima, Komšić i bošnjačke tajne službe plaćaju pisanje u njegovu korist u određenim medijima u Hrvatskoj a pojedini tzv. novinari su i bili na njegovom platnom spisku. U tome se posebno ističu portal Index u vlasništvu osuđenog kriminalca Babića, mediji u vlasništvu Hanažeković grupe (tzv. ”Hanžar” mediji) i mediji u vlasništvu obitelji Pavić. Tako imamo tekstove od Roberta Bajrušija, inače supruga Sabine Bajruši, u Jutarnjem listu ili od Gordana Duhačeka na Indexu koji su čista propaganda velikobošnjačkih stavova u Hrvatskoj.

Primjerice Bajruši u RH piše isto ono što u BIH i o BiH govore Željko Komšić i Bakir Alispahić te Bakir Izetbegović. Ovaj drugi je na US crnoj listi zbog terorizma i pomaganja terorizmu. Bajruši nikada nije napisao niti jedan jedini tekst o Augustini Grebenar, o Grabovici, mjestu genocida u kojem je Handžar divizija Bakira Izetbegovića potpuno izbrisala to hrvatsko selo iz prava na postojanje. Zato Bajrušuja možemo smatrati džihadistom novinarstva a Hanža media gropu, medijskom ispostavom Handžar divizije u Hrvatskoj.

Hanža divizija, medijski mastodont pokojnog Hanžekovića, koji i mrtav puca po BH Hrvatima,  nastavila se baviti medijskom prostitucijom i nakon Hanžekovićeve smrti. Ta tvrtka od Komšićevog( čitaj SDA) trećeg uzurpiranja hrvatske pozicije u BIH služi kao medijski bunker te islamističke partije. Jedine deklarirane proterorističke partije Europe. Radikalnije od one Erdoganove. Jutarnji list je  ”džihadistički” bunker za političko tekbiranje po Hrvatskoj.

Zanimljivo je da sam Jutarnji uopće više ne krije što čini i za koga radi.

Te tekstove koji za cilj imaju obmanuti RH javnost o tome što se radi Hrvatima u BIH potpisuju redom Albanci, Turci i Bošnjaci.

Tekstovi slave Komšića, unitarizam BIH predstavljaju kao “civilizacijsku vrijednost” a Čović i Dodik u Jutarnjem su prikazani kao zvijeri koje jedu malu djecu. Prava koja Hrvati imaju zajamčena Ustavom predstavljena su kao primitivni povici razularene gomile. Scena iz Tuzle na kojoj Komšićevi pristalice prijete silovanjem Kolindi Grabar Kitarović nikada nije objavljena u Jutarnjem. Bajruši se pobrinuo da Hrvati, protjerani iz BIH od tih istih džihadista, Komšićevih glasača, nikada ne vide te prijetnje.

Za izjave o stanju u BIH džihadisti Jutarnjeg potom traže izjave od pro-Komšić “neovisnih” intelektualaca iz Sarajeva.RH javnost preko Jutarnjeg tako dobija sliku stanja u BIH državi i društvu koju im osmisli SDA-ovci i AID.

Tako nas ne bi ni čudilo da su najnoviji napadi koji su usmjereni na Milanovića došli i plaćeni upravo iz Sarajeva uz Plenkovićev blagoslov.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
poskok.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button