Izbor uredništva

Je li Matija Babić sa Indexa među osumnjičenima za kupovinu lažnih covid potvrda?

Nisam kupio lažnu covid potvrdu – kazao je Tony Cetinski odgovarajući na napise koje su pojedini mediji objavili iako nemaju nikakvih pouzdanih informacija . U tim objavama prednjači portal osuđenog kriminalca Matije Babića,portal Telegram.hr i neslužbeno glasilo Vlade RH Jutarnji list koji je u vlasništvu kontroverzne obitelji Hanžeković koji je veliko bogatstvo stekao upravo na ovrhama hrvatskih građana. Popularni pjevač nije previše zabrinut zbog toga što se u novinama spominje među dvjestotinjak ljudi koji su preko posrednika došli do lažnih covid potvrda i tim medijima preporučuje da bi bolje bilo da se više koncentriraju na važnija zbivanja za naše društvo.

Osim što je cijela afera dobro došla HDZ-u da se skrene pozornost sa brojnih koruptivnih afera , zanimljiv je način na koji se bez ikakvih dokaza proziva određene osobe i baš ”slučajno” Tonija Cetinskog i primjerice profesor s Katoličkog bogoslovnog fakulteta. Na način na koji je prozvan Cetinski bi na isti takav način mogli reći da se ime Matija Babića ili vlasnika Telegrama Mirana Pavića navodno nalazi na popisu osoba kojima je bivša medicinska sestra iz Doma zdravlja Zagreb – Zapad sredila lažne covid potvrde.

Toni Cetinski se tijekom pandemije protivio prisilnom cijepljenju protiv korone i uvođenju diskriminatornih i na kraju se pokazalo izuzetno štetnih covid potvrda. Cetinski je nakon toga konstantno na udaru tzv. mainstream medija koji su bili najveći zagovornici i promotori raznih suludih mjera , uključujući i diskriminatorne i štetne covid potvrde.

Svojevremeno je Karolina Vidović Krišto prozvala mainstream medije da su ”megafoni laži” koji ne dopuštaju istraživanje istine i da prikrivaju afere.

Možda kao nikada do sada u pandemiji COVID-a se mainstraem mediji nisu toliko razotkrili i potvrdili navedenu tezu .U biti su bili desna ruka vladajućima u uvođenju lockdowna i nekih potpuno nerazumnih i besmislenih mjera pod navodnom zaštitom od epidemije COVID-a. Kolosalna je uloga mainstream medija u sijanju straha, manipulacijama korona krizom, pritisku za obvezno cijepljenje, u cenzuri slobode mišljenja i govora, u narušavanju psihičkog zdravlja i porastu upotrebe antidepresiva.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button