Nogomet

Je li itko na Rujevici vidio ”ustašku” zastavu osim Stevanovića?

Krovna europska nogometna organizacija, Uefa, pokrenula je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog navodnog rasizma i diskriminacije na utakmici Europskih kvalifikacija između Hrvatske i Latvije koja je odigrana na stadionu HNK Rijeka.

Promatrač FARE-a podnio je izvještaj delegatu utakmice u kojem je navedeno da je u sektoru s hrvatskim navijačima primijećen pojedinac koji je u nekoliko navrata istaknuo ”ustašku” zastavu te je zbog tog ”incidenta” Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a.

Nas zanima hoće li netko pokazati tu sliku sa Rujevice te ‘Ustaške zastave’ prijavljenu od strane isušitelja močvare onog ‘dizača tegova’ Željka Jovanovića i njegovog zemljaka Stevanovića, brojača ‘Ustaškog znakovlja’ ?

Zastava je zaplijenjena navodno na Rujevici i UEFA nam prijeti utakmicom bez publike u Osijeku u ključnoj utakmici protiv Turske.

Redakcija 24 sata kontaktirala je FARE (Football Against Racism in Europe), točnije kontroverznog Zorana Stevanovića, njezinog čelnika u Hrvatskoj, koji je demantirao HNS.

‘Evo, u Španjolskoj sam na odmoru. Mi nismo prijavili Uefi HNS, to vam jamčim’, 24 sata prenose riječi Stevanovića.

Ili Stevanpvić ne zna što se događa u Hrvatskoj dok odmara u Španjolskoj, ili netko ne gvori istinu.

Zanima nas tko je taj koji je unio ustašku zastavu i jesu li možda nalogodavci isti oni koji su crtali svastiku na Poljudu?

Labradori i Svastičari očito ne spavaju, vrag se ne predaje, a naše službe se opet češu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button