Ljepota i zdravlje

INTERESANTNO! Što je pokazala analiza kanalizacijskih voda?

Analiza kanalizacijskih voda pokazala je da je tijekom 2022. godine Nizozemska imala daleko više zaraženih nego 2020. i 2021. godine zajedno. U istom periodu sa i od ovog virusa umrlo je svega 5% ljudi (od ukupnog broja umrlih 2020-2022).

I tu treba naglasiti da je većina vjerojatno umrla SA virusom, jer kada ima puno zaraženih i neki od onih koji su na samom kraju životnog puta se isto zaraze, donosi znanstvenik, prof.dr.sc. Gordan Lauc na svom Facebook profilu.

Ovo je potpuni i konačni dokaz da je sve što smo radili nakon proljeća 2021. godine bilo potpuno besmisleno i štetno za sve, osim za koronaprofitere…

Dakle priča je realno završila na proljeće 2021. godine, sve drugo su samo manipulacije testovima i brojevima koji su sami sebi svrha. O ovom jednom virusu naprosto treba prestati pričati, treba prestati testirati išta više no za neke druge viruse tipa gripe, a sve one koji i dalje šire strah treba krivično prijaviti…

ANALIZA Prosječan broj virusnih čestica tijekom nekoliko godina (na 100.000 stanovnika) Izvor: prof.dr.sc.Gordan Lauc

Originalni podaci iz Nizozemske su ovdje https://tinyurl.com/2vk9v44n

A kad uhvatite vremena pogledajte i ovo https://tinyurl.com/4mhmwze7. Tu je rečeno više-manje sve što o ovoj temi trebate znati, zaključio je prof.dr.sc. Gordan Lauc.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button