Domovina

Tko je doktor koji agresivno promovira cijepljenje djece?

Cijepljenje djece za mnoge nije krenulo kako su očekivali. Da su roditelji izrazito skeptični oko cijepljenja mlađe djece govori i podatak da su ambulante za cijepljenje prazne već drugi dan, roditelja s djecom jednostavno nema. U cijelom Zagrebu do sad se cijepilo ukupno 12-toro djece. 

– Ne, nije se još nitko pojavio. No, to je očekivano budući da je cjepivo za djecu od 5 do 11 godina stiglo tek u ponedjeljak, možda će netko doći u kasnijim poslijepodnevnim satima, kad roditelji završe s poslom. Poslali smo poziv, prve rezultate znat ćemo u petak – rekla je jučer navečer medijima Nataša Dragaš Zubalj, voditeljica Odjela školske i sveučilišne medicine pri Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, u kojoj u Centru Zamet poseban stručni tim čeka roditelje koji žele cijepiti djecu.

Mainsteram mediji se žale kako nikakve kampanje za cijepljenje djece te dobne skupine nema.

– Mislim da će ‘zamjenice i pomoćnice’ sad početi izvještavati o novim ‘rekordima’, tipa danas cijepljeno 17 djece, sutra 42 itd., kako bi prikrili da su očekivali dnevno tisuće. A bolje bi im bilo da šute i HITNO se bave boosterom za starije jer vjerujem da bi nam svima trebao biti cilj spašavati živote.
Bit će to još začinjeno nekim očajničkim pokušajima Cece, Trobonjače, Đikića, Lockdown Luke i Jonjića, komentirao je matematičar Nenad Bakić.

Zanimljivo je kako je za sada jedini koji zastrašuje roditelje Andrej Trampuž, koji nema nikakve veze s epidemiologijom, no mediji ga uporno traže za mišljenje

Tko je doktor koji agresivno promovira cijepljenje djece?
www.crodex.net

Radi se o Slovencu koji u Njemačkoj radi u bolnici kao  voditelj odjela za (bakterijske) upale po ugradnji umjetnih zglobova. Njega je znanstvenik Gordan Lauc već ranije označio kao ‘influencera pandemijske industrije’.

Gordan Lauc o Trampužu

-Ljeto je prošlo, potrošilo se. Treba vratiti dugove pa će neki lijepi bonus sigurno dobro doći. Zašto stati na petoj. Možda bi i dvije odjednom bila dobra ideja… A treba zaštiti i kućne ljubimce… možda i šišmiše možemo nekako zaštiti…’, u sarkastičnom je tonu znanstvenik Gordan Lauc komentirao slovenskog doktora Andreja Trampuža koji već mjesecima u regiji promovira cijepljenje. Ovoga puta je na Al Jazeeri izjavio kako će treća doza cjepiva protiv koronavirusa biti potrebna za sve ljude, a vjerojatno i četvrta i peta…

Trampuž je redoviti gost i hrvatskih medija. Tako je nedavno u Slobodnoj Dalmaciji izjavio kako je cijepljenje jedini odgovor na nove mutante kao i to da treba početi cijepiti i djecu.

Poznate su i njegove sulude procijene o milijardama mrtvih zbog korone.

Da stvar bude bolja, o kakvom se stručnjaku epidemiologije radi može se vidjeti na njegovim osobnim stranicama u klinici gdje radi. Radi se naime o doktoru  koji je specijalist za bakterijske upale nakon ugradnje umjetnih zglobova. S epidemiologijom on nema apsolutno nikakve veze.

Tko je doktor koji agresivno promovira cijepljenje djece?
www.crodex.net

-Imamo Slovenca koji živi u Njemačkoj i stalni je gost hrvatskih i regionalnih medija. Za epidemiologiju nema nikakvih kvalifikacija. Nema baš nikakvih, ali ima evidentno pogrešne procjene. On je, kao prvo, jedan od oštromjeraša koji je to zahtijevao za Hrvatsku.

Procjene su mu toliko paradoksalne da je dobar za karikaturu. Kada netko iznese procjenu o milijardu mrtvih, trebao bi biti diskvalificiran za svaki mogući razgovor. On je najteži širitelj lažnih vijesti u hrvatskom medijskom prostoru. Što on ima s Hrvatskom, osim vikendice? Zašto bi taj trol-zastrašitelj, neznalica, ovdje tako intenzivno nastupao i potpisivao apele za Hrvatsku?

Promislite malo… .Recimo, da li su proizvođači cjepiva u međusobnoj konkurenciji i da li neki od njih imaju influencere? Razinu laganja već možete vidjeti po tome da se on naivnim Balkancima predstavlja kao ‘stručnjak’, što pokazuje krajnji prijezir prema nama, kao debilima kojima svatko s bijelom kutom može iz svijeta doći i tako se predstaviti.

Očito i uspijeva – jadni smo!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button