Domovina

Grmoja:Javlja mi se ”srpska sirotinja” i žali na tvrtku kojoj je poticaj sredio Pupovac

Nikola Grmoja piše o tvrtki “s Pupovčeva popisa” koja je dobila poticaje.

“Kaže Pupovac u Večernjem listu referirajući se na moje prozivke kako neće više dopuštati da ga nazivam etnobiznismenom kao ni da ga prozivam za kaznena djela jer je to “manira antisemitskog govora”.

Pogoduju sebi bliskim poduzetnicima, za to postoje i dokazi i SMS-ovi, DORH ih poštedi i još prijete. Spasila ih je trenutno ruska agresija na Ukrajinu, ali Vlada je ozbiljno uzdrmana i ogrezla u kriminalu.

Javlja mi se sirotinja srpske nacionalnosti kako im je tvrtka ZEKO DVOR j.d.o.o. iz Matijevića koja je sklopila ugovor s Općinom Dvor povisila cijene ukopa sa 600 na 1800 kn. Inače, tvrtka ZEKO DVOR j.d.o.o. je u vlasništvu SDSS-ovca Mile Zečevića te je dobila od Horvatova ministarstva 100 tisuća kn poticaja, iako nije udovoljavala kriterijima.

Ta tvrtka je bila na Pupovčevom popisu onih koji moraju dobiti poticaj. Osim što guli sirotinju na cijenama ukopa SDSS-ovac Mile Zečević sirote ljude prisiljava na glasanje za SDSS uoči svakih izbora. Dolazi vrijeme našeg preuzimanja odgovornosti za Hrvatsku i kad se to dogodi nitko tko se ogriješio o zakon neće biti pošteđen, neovisno o stranačkoj iskaznici. Nikom neće pomoći nijedna iskaznica niti ona HDZ-ova niti SDSS-ova niti mostova”, ističe Grmoja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button