Domovina

Grmoja : Šefica USKOKA-a prva napušta brod koji tone

Mostov zastupnik Nikola Grmoja oglasio se na društvenim mrežama oko ostavke šefice Uskoka Vanje Marušić:

”Ravnateljica USKOKA-a Vanja Marušić nije podnijela ostavku 2021. nakon što je u propagandnom videu razotkrivena u laži da je USKOK postupao u predmetu Žalac u vrijeme kad su isti predmet preuzeli europski tužitelji.

Umjesto ostavke, Vanja Marušić se sa šeficom DORH-a Zlatom Hrvoj-Šipek pokušala izvaditi s propagandnom tiskovnom konferencijom na kojoj je prošla još gore nego u prvom videu.

Antologijska je fotografija njih dvije kad se zbunjeno gledaju zapetljane u nove laži. Ni tada Vanja Marušić nije dala ostavku.

Zato mi nije uvjerljiva izlika kako je ista šefica USKOK-a danas dala ostavku zbog nekog vozača.

Prije bih rekao da se Vanja sada nastoji izvući od svake odgovornosti – pa i kaznene – zbog sudjelovanja u zataškavanjima kriminala u DORH-u, čiji je sastavni dio USKOK.

Neki govore da je Vanja Marušić željela oprati svoj obraz i da je željela otvoriti istrage protiv AP-a i Banožića, govori se čak i o tome da je nudila nagodbu Josipi Rimac koja bi dovela do istrage protiv Plenkovića, ali da Šipek to nije dopustila.

Kako god bilo, ova ostavka zbog nekakvog smiješnog razloga i vozača koji je slupao službeno auto mi nikako ne drži vodu. Osim ako Šipek time nije ucijenila Marušić.

Nadam se da će jednom u Hrvatskoj svi biti jednaki pred zakonom, uključujući Zlatu, Vanju i AP-a.” napisao je Grmoja.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button