Domovina

Glavaš:”IVAN JARNJAK I HULJE NAD HULJAMA!”

Gotovo dva desetljeća procesa generalu Glavašu, od obavijesnog razgovora, preko istrage, suđenja, osuđujuće presude, pa njezina ukidanja – i to nakon što su optuženici odslužili kazne, pa ponovljenog suđenja koje je prošle godine počelo iznova…

Optužnica protiv Glavaša je podignuta nakon njegovog sukoba i razlaza sa Ivom Sanaderom i tadašnjim vodstvom HDZ-a. Navodno je za njegovu optužnicu najviše odgovoran njegov dugogodišnji prijatelj i kum Vladimir Šeks kojeg je Glavaš ponovno prozvao u svojoj objavi .Također, istaknuo je da je Ivan Jarnjak jedan od rijetkih čelnika HDZ-a od svibnja 2005. do ožujka 2006. koji nije želio sudjelovati u političkom montiranju pravosudnog progona protiv Glavaša.

Glavaševu objavu donosimo u nastavku:

”Ivan Jarnjak, jedan od rijetkih čelnika HDZ-a od svibnja 2005. do ožujka 2006. koji nije želio sudjelovati u političkom montiranju pravosudnog progona protiv mene, za razliku od njegovih stranačkih i državnih šefova, kolega i hulja, tadašnje osovine Sanader/Šeks. To potvrđuje i ova policijska Službena zabilješka sastavljena 30.siječnja 2006., o obavljenom obavijesnom razgovoru sa Ivanom Jarnjakom 26.siječnja 2006. u uredu u Hrvatskom saboru. (Obvezno ju pročitajte i biti će vam sve jasnije.)

Kada je Faberova policija već išla u Hrvatski sabor obavljati razgovor sa Ivanom Jarnjakom, jako čudno mi je da tom prilikom nisu obavili razgovor i sa Vladimirom Šeksom koji mi je u inkriminirano vrijeme 1991. godine kao predsjednik Regionalnog kriznog štaba za istočnu Slavoniju, bio nadređen?!

Vjerojatno su Šeks i Faber u to vrijeme dok je policija razgovarala sa Jarnjakom, “pili kavu” u uredu predsjednika Sabora Šeksa, kojom prilikom ga je Faber brifirao kako idu aktivnosti oko političkog montiranja mog progona.” napisao je Glavaš.

https://www.facebook.com/photo?fbid=229030699499726&set=pcb.229030869499709

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button