Domovina

GENERAL GLASNOVIĆ: U Hrvatskoj se nastavlja falsificiranje povijesti. Hrvatska je čisti dokaz da se povijest ponavlja kao farsa i tragedija

U Hrvatskoj se nastavlja falsificiranje povijesti. Slave se nepostojeći događaji, obilježavaju se nepostojeće obljetnice. Termin “antifašizam” izašao je iz Staljinove kuhinje. Ideološki nasljednici boljševičkog sotonizma koriste ga i danas kao dimnu zavjesu da prikriju komunističke zločine. Hrvatska je čisti dokaz da se povijest ponavlja kao farsa i tragedija.

Dok Hrvatski sabor raspravlja o priznanju Holodomora kao genocida koji je počinjen nad ukrajinskim narodom od 1932-1933 istovremeno pod krinkom antifašizma u Hrvatskoj iste glave slave zločin nad vlastitim narodom. Masovne grobnice žrtava komunističkog zločina otvaraju se iz dana u dan. Do 2011. god. MUP je evidentirao vise od 700 masovnih grobnica u kojima su zakopane žrtve partizanskog komunističkog režima počinjene tijekom i neposredno poslije 2. svjetskog rata.

Procjenjuje se da je u njima zakopano oko 90 000 žrtava. Veći broj masovnih grobnica nalazi se u Sloveniji. Stratišta od istočne Hercegovine do makedonske granice još nisu istražena. U Srbiji državna komisija napravila je pojedinačni popis od oko 70 000 žrtava partizansko – komunističkog terora nakon ulaska Crvene armije u Beograd 1944. god. U svibnju 1945. god. jugorežim izdao je zapovijed Br. 1253 s ciljem da se prikriju masovne grobnice.

Do 1990. god. posjet na mjestima tih masovnih grobnica rodbini i prijateljima bio je zabranjen. I danas nasljednici Šeste ličke divizije u sprezi s mainstream medijima stražare nad tim mjestima egzekucije. Mentalni sklop taložen u partijskom jednoumlju se transgenetski prenosi u sadašnjost. Jugonacionalisti znaju da laž ima veću emocionalnu privlačnost od surove istine.

Komunistički režimi su osakatili buduće generacije i iza sebe ostavile moralnu i duhovnu pustoš. Provedba tzv. menticida (zločin protiv duha i uma) nastavlja se i danas. Uz razaranje sposobnosti na kritičko razmišljanje, uz laži i manipulacije i danas nas drže u okovima.

Na konferenciji na Jalti Staljin je možda prvi put u životu izjavio istinu kada je rekao Churchillu: “Sotona je komunist i on je na mojoj strani”. Samo u Sovjetskom savezu ubijeno je, mučeno i deportirano na desetke milijuna ljudi. Titov režim je mikrokozmos onoga što se je događalo u Sovjetskom savezu pod Staljinovom vladavinom. Prije nekoliko godina nevladina udruga pod imenom “Memorial” u Rusiji ukinuta je nakon sto su došli do zabilješke od 2 milijuna žrtava Staljina.

Crvena armija je samo u Rumunjskoj silovala 355 000 žena, u Mađarskoj 800 000 ili ukupno 10-15% ženske populacije. U Njemačkoj 2 milijuna žena od 8-80 godina su bile žrtve silovanja. Samo u Berlinu 20 000 žena je počinilo suicid nakon masovnog silovanja tifusara iz Crvene armije.

Današnje glave razmišljaju identično kao njihovi prethodnici i kad bi imali šansu provoditi takvu vlast, svi mi bi završili s metkom u potiljku kao dominikanac o. Dominik Barač koji je ubijen 1945. god. samo zato što je napisao knjigu “Filozofija komunizma” gdje raskrinkava boljševički sotonizam. 1923. god. boljševički sotonisti formirali su Ministarstvo dezinformacija i do dan danas provode taj režim. U Kini ako želite raditi u javnom sektoru morate prvo napisati izjavu da niste član ni jedne vjerske zajednice. Ta ideološka lobotomija upisana je u njihov DNA, ona se nalazi u srži njihovog bića.

Toliko se stopila s njihovim duhom i mentalnim sklopom da čak i kad bi izvadili crveni čip iz glave nastavili bi lobirati za taj režim. To je patološka neizlječiva bolest u kojoj nema kajanja čak ni na smrtnoj postelji, nego umjesto toga imamo izjave poput “žao mi je što nisam i više…” (naredio, ubio, silovao…) Komunizam je najveća prijevara u povijesti čovječanstva.

Danas u našoj državi ONI to slave. Slave silovanje, ubijanje, teror, zlostavljanje, protjerivanje, krvničko iživljavanje, maltretiranje, oduzimanje ljudskih prava – jednom riječju slave SMRT. I ne slave je bilo gdje. Svoju nakaradnu manifestaciju održavaju u šumi Brezovici na području masovnih grobnica u kojima su posmrtni ostaci 6000 bešćutno i zvjerski ubijenih žrtava partizansko-komunističkog terora.

Nad njihovim kostima slave režim i monstrume koji su ih nevine odveli u smrt. Proglasili su čak i neradni dan da bi slavili ubojice svoga naroda. Još samo čekamo kad će proglasiti neradni dan u čast četnika da u sred Vukovara proslave one koji su ubijali Hrvate u Domovinskom ratu! Dok se od Litve do Mađarske ukidaju komunistički simboli, u RH se slavi komunistička gerila – pošast čovječanstva. Najbolji primjer nacionalnog mazohizma.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button