Vijesti

FBiH: U protekla 24 sata registrirano samo 15 slučajeva COVID-19

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo FBiH (ZZJZ FBiH), u Federaciji BiH u protekla 24 sata (do 12h) prijavljeni su rezultati testiranja 1.594 uzorka, od kojih je 15 pozitivno na COVID-19. Novi slučajevi registrirani su u Hercegovačko-neretvanskom, Zeničko-dobojskom, Kantonu Sarajevo i Kantonu 10.
U Federaciji BiH do sada je testirano ukupno 711.917 uzoraka, a COVID-19 je potvrđen kod 133.913 osoba. Zaključno s današnjim danom, u Federaciji BiH je evidentiran oporavak 125.726 pacijenata. U protekla 24 sata evidentiran je oporavak 297 osoba.
U protekla 24h, u Federaciji BiH prijavljen je jedan smrtni ishod u Srednjobosanskoj županiji.

Podsjećamo, u Bosni I Hercegovini je procijepljenost stanovništva izuzetno mala a mjere su liberalnije u odnosu na Hrvatsku i život se odvija potpuno normalno! Svadbe i sva ostala događanja se održavaju normalno te nema suludih policijskih potjernica za mladencima kao što smo svjedočili neki dan u Hrvatskoj.

Jučer je Međugorju svečano proslavljena 40. obljetnica Gospinih ukazanja. Svetu misu, uz više desetina tisuća vjernika i koncelebraciju 358 svećenika – što je rekordan broj svećenika na svetoj misi za obljetnicu ukazanja.

Međugorje 40. godišnjica ukazanja

Prije 2 dana je obilježena i svetkovina svetog Ive u Podmilačju kod Jajca na kojoj je također bilo nekoliko desetina tisuća vjernika.

Podmilačje

Vidjeti ćemo da li će poslije ovih događanja biti značajnijeg širenja epidemije u Federaciji BiH.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button