SvijetVijesti

Eksperiment “Australija” ide dalje:Je li moguća tolika krvnička agresija i mržnja prema vlastitom narodu?

Vijesti koje dolaze iz Australije postaju sve bizarnije. Bizarno je najbolje riječ za opisati što se tamo događa. Osim potpuno fašističkih mjera, Australski režim izlaže svoje građane, koje bi sad već mogli nazvati zatvorenicima, brutalnoj policijsko-vojnoj represiji, skandalozno visokim kaznama i apsolutno sramotnoj propagandi i emotivnoj manipulaciji.

Gledajte dobro ovo. Ovo se upravo događa na planeti na kojoj živite. Nasilje, tiranija, tortura, premlaćivanje. Tko na ovo ne upozorava i tko se ne bori protiv ovoga je na strani ovih bolesnih nasilnika koji premlaćuju žene i goloruke građane.

Je li moguća tolika krvnička agresija i mržnja prema vlastitom narodu? Australija sebe eto naziva demokratskom. Ovo je sve suprotno od toga.

Muk u javnom prostoru i medijima koji odjekuje svojom šutnjom. Mnogi će se na kraju osvijestiti i postidjeti. Ali možda će bit već kasno. Ovdje se ne smije i ne može ostati neutralan. Ovo je zlo kojeg se svatko mora odreći.

Sramota čovječanstva i međunarodne zajednice koja ovo dopušta!

Cijeli je kontinent jedan veliki zatvor, klincima koji iziđu na ulice policija stavlja lisičine na ruke, tenkovi su na ulicama, parlament je suspendiran. Takav režim nije vladao ni u vrijeme rata…

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button